ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ανοιχτό του Μουνιέ, το λύνει ο Οικονόμου

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÁÓÔÅÑÁÓ ÔÑÉÐÏËÇÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÁÓÔÅÑÁÓ ÔÑÉÐÏËÇÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Αντονι Μουνιέ αρχικά αρνήθηκε την πρόταση, που του έκανε ο Παναθηναϊκός, για λύση του συμβολαίου του , αλλά το θέμα του θα έχει εξέλιξη και νέες διαπραγματεύσεις στη συνέχεια.

Πριν από λίγες ημέρες ο Παναθηναϊκός μίλησε με τον Αντονι Μουνιέ και του ζήτησε να λύσει το συμβόλαιό του και να πάρει 300.000 ευρώ . Η συζήτηση ήταν προφορική και ο παίκτης απάντησε αρνητικά , αλλά το θέμα δεν τελείωσε.

Ο Μουνιέ είπε, ότι αν δεν βρει άλλη ομάδα δεν το συζητάει , αλλά οι πληροφορίες και το καλό για τον Παναθηναϊκό είναι, ότι ο Γάλλος ψάχνεται , για να φύγει τον Γενάρη, ακόμα και σε άλλη ελληνική ομάδα, η στο εξωτερικό. Εφ'οσον βρει ομάδα πιθανότατα θα τα βρουν οι δύο πλευρές στο θέμα της αποζημίωσης και από τη στιγμή, που η ομάδα έχει στο τραπέζι την πρόταση των 300.000 ευρώ πιθανότατα θα βρεθεί λύση.

Την ίδια στιγμή το θέμα του Βαγγέλη Οικονόμου αναμένεται να έχει γρήγορη εξέλιξη πιθανότατα στις αρχές Δεκεμβρίου . Ο παίκτης ήδη έχει προτάσεις στα χέρια του και θέλει να φύγει και αναμένεται να τα βρει στο οικονομικό με την ομάδα. Ανάλογα θετική εξέλιξη , ίσως και πιο άμεσα αναμένεται να έχουν τα θέματα του Τζανδάρη και του Αρμενάκα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ