ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Αντιμέτωπο με -6 το Τριφύλλι

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός έρχεται αντιμέτωπος με -6 συνολικά (-3 για διακοπή με υπαιτιότητά του και -3 για τα επεισόδια) για τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με βάση το κατηγορητήριο και το κάλεσμα σε απολογία από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο.

Το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ δεν ολοκληρώθηκε, καθώς η διακοπή του 70ού λεπτού από τον διαιτητή, Μάρκο Φριτζ, ήταν και οριστική.

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League κάλεσε σε απολογία το "τριφύλλι" για τη συμπεριφορά των φιλάθλων του στο ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής της Super League.

"Βάσει των αναφερομένων στο από 17/3/2019 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 17/3/2019 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Παναθηναϊκός-ΠΑΕ Ολυμπιακός.

*Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. α΄, 15 παρ. 1 περ. γ’, παρ. 2 περ. α΄, δ’ και ε’, 3 περ. α’ και στ’, παρ. 4 περ. β’ και παρ. 5 περ. ε’ του Π.Κ. της ΕΠΟ και 21 παρ. 3 ΙΙ περ. α’, β’, γ’ και δ’ του Κ.Α.Π. της ΕΠΟ"

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο Πανθηναϊκός κινδυνεύει με δύο -3 (-6 συνολικά). Το ένα γιατί το ματς διεκόπη με δική του υπαιτιότητα και το δεύτερο για τα επεισόδια που έγιναν εκτός γηπέδου.

Επειδή είναι ξεχωριστές οι παραβάσεις, οι πράσινοι επιδιώκουν να υποστηρίξουν ότι το ματς δεν διεκόπη με δική τους υπαιτιότητα, ότι δηλαδή καθώς ο Γερμανός, Μάρκο Φριτζ, το διέκοψε. Σε περίπτωση που δικαιωθούν, το ματς θα συνεχιστεί από το λεπτό που διεκόπη (70'), αλλά θα παραμένει ο κίνδυνος για -3 για τα επεισόδια εκτός γηπέδου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ