ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Από εβδομάδα στην Αθήνα ο Αντονίτο

Valladolid's Antonito, left and Real Madrid's Rodrygo jump for the ball during a Spanish La Liga soccer match between Valladolid and Real Madrid at the Jose Zorrilla stadium in Valladolid, Spain, Sunday Jan. 26, 2020. (AP Photo/Ricardo Ordonez)
Valladolid's Antonito, left and Real Madrid's Rodrygo jump for the ball during a Spanish La Liga soccer match between Valladolid and Real Madrid at the Jose Zorrilla stadium in Valladolid, Spain, Sunday Jan. 26, 2020. (AP Photo/Ricardo Ordonez) AP

Ο 32χρονος Ισπανός δεξιός μπακ, Αντονίτο, αναμένεται στις αρχές της επόμενης εβδομάδας - πιθανότατα τη Δευτέρα (21/9) - να βρίσκεται στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Μπορεί οι Ισπανοί να θεωρούσαν πιθανότερη ημερομηνία άφιξης του Αντονίτο στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό την Παρασκευή (18/9), ωστόσο οι τελευταίες λεπτομέρειες για τη λύση του συμβολαίου του με τη Βαγιαδολίδ αλλά και το γενικότερα περίπλοκο πλαίσιο των περιορισμών λόγω κορονοϊού προκάλεσαν μικρή μετάθεση.

Ο 32χρονος Ισπανός δεξιός μπακ αναμένεται να βρίσκεται στην Ελλάδα στις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Πιθανότατα θα μπει στο αεροπλάνο τη Δευτέρα για να βρίσκεται στην Αθήνα την ίδια ημέρα.

Ο Ίβηρας θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία θα υπογράψει και θα ανακοινωθεί από το τριφύλλι. Έτσι κι αλλιώς υπάρχει συμφωνία για την απόκτησή του.

Photo credits: AP Images

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ