ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Από την εξέδρα ο Δώνης, στο εξωτερικό ο Νταμπίζας

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ / ΦΙΛΙΚΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ / ΦΙΛΙΚΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Δώνης προτίμησε να δει το φιλικό με τον Αιγινιακό από την εξέδρα και να καθοδηγεί την ομάδα ο άμεσος συνεργάτης του, ενώ ο Νίκος Νταμπίζας επιστρέφει τις επόμενες μέρες από το εξωτερικό.

Ο Γιώργος Δώνης σε ένα από τα φιλικά προετοιμασίας του Παναθηναϊκού και συγκεκριμένα σε αυτό με τον Λεβαδειακό που είχε γίνει στο γήπεδο της Καλλιθέας είχε αποφασίσει να δει το πρώτο δεκάλεπτο από την εξέδρα του "Ελ Πάσο" και εν συνεχεία να κατέβει στον πάγκο.

Κάτι ανάλογο έκανε και το Σάββατο το απόγευμα στη φιλική νίκη του Παναθηναϊκού επί του Αιγινιακού με 1-0. Συγκεκριμένα ο 49χρονος τεχνικός αφού έδωσε τις οδηγίες του στους παίκτες των πράσινων για τον τρόπο που θέλουν να παίξουν δεν θέλησε να κάτσει στον πάγκο.

Αντίθετα, ανέβηκε στην εξέδρα που είναι δίπλα από το γήπεδο που διεξήχθη το φιλικό και είδε από εκεί όλη την αναμέτρηση αφήνοντας να αναλάβει την καθοδήγηση ο άμεσος συνεργάτης του. Η μόνη στιγμή που έφυγε από τη θέση του ήταν στην ανάπαυλα για να δώσει κάποιες οδηγίες και εν συνεχεία για δέκα λεπτά πήγε πίσω από το ένα τέρμα και μετά και πάλι στην εξέδρα.

Δίπλα του, μάλιστα, ήταν όλη την ώρα και ο τεχνικός της Κ19 του Παναθηναϊκού, Σωτήρης Συλαϊδόπουλος, που επίσης ήθελε να δει το φιλικό από τη στιγμή που αγωνίστηκαν δέκα παιδιά από την ομάδα Νέων.

ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Ο ΝΤΑΜΠΙΖΑΣ

Από το φιλικό του Σαββάτου απουσίαζε ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Νίκος Νταμπίζας, καθώς βρισκόταν στο εξωτερικό. Από τις αρχές της εβδομάδας ο Νταμπίζας είχε αναχωρήσει από την Ελλάδα και είχε συναντήσεις στο εξωτερικό με εκπροσώπους παικτών, ενώ δεν αποκλείεται να παρακολούθησε και κάποια παιχνίδια για να δει μεταγραφικούς στόχους ενόψει Ιανουαρίου.

Ο Νταμπίζας αναμένεται να επιστρέψει στην χώρα μας τις επόμενες ώρες έχοντας ολοκληρώσει τις επαφές που είχε στο εξωτερικό.

ΣΤΟ "Γ. ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ" Ο ΤΑΣΟΣ ΔΩΝΗΣ

Στα αξιοσημείωτα από το φιλικό του Σαββάτου είναι η παρουσία του Τάσου Δώνη στο "Γ. Καλαφάτης". Ο γιος του προπονητή του Παναθηναϊκού, Γιώργου Δώνη, βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο των πράσινων και παρακολούθησε τη φιλική αναμέτρηση από κοντά.

Να θυμίσουμε ότι ο 21χρονος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στην Στουτγκάρδη έχει τραυματιστεί και απέχει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των Γερμανών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ