ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Από τον ενθουσιασμό στη... μιζέρια!

Παναθηναϊκός: Από τον ενθουσιασμό στη... μιζέρια!

Πέρυσι στις έξι πρώτες αγωνιστικές ο Παναθηναϊκός με 16 βαθμούς στο γήπεδο είχε γεμίσει ελπίδα τον κόσμο του. Φέτος στο ίδιο διάστημα το τριφύλλι με 5 βαθμούς στο γήπεδο έχει απογοητεύσει τον κόσμο του.

Ποιος θα το περίμενε τέτοια εποχή πέρυσι; Κανείς. Τόσο αυτό, που έβλεπε στο γήπεδο την περσινή σεζόν, όσο και αυτό, που θα έβλεπε φέτος στο γήπεδο στις πρώτες αγωνιστικές.

Ο Παναθηναϊκός με δύο διαφορετικά πρόσωπα. Πέρυσι στις 6 πρώτες αγωνιστικές η ομάδα είχε μαζέψει στο γήπεδο 16 βαθμούς με 5 νίκες και 1 ισοπαλία, την στιγμή, που οι ίδιοι οι φίλοι της ομάδας πριν αρχίσει η σεζόν ήταν απογοητευμένοι. Και όχι μόνο είχε 16 βαθμούς στο γήπεδο και 10 βαθμούς στα χαρτιά (άρχισε με -6),αλλά είχε εκ διαμέτρου αντίθετα αριθμούς σε σχέση με φέτος. 13-4 ήταν τα γκολ.

Δηλαδή πάνω από δύο γκολ πετύχαινε η ομάδα μέσο όρο το παιχνίδι. Σκόρερς ήταν οκτώ διαφορετικοί παίκτες. Πρώτος σκόρερ ήταν ο Γιόχανσον με 3 γκολ και ακολουθούσαν οι Μπουζούκης , Μακέντα, Χατζηγιοβάνης με 2 γκολ και οι Καμπετσής, Χατζηθεοδωρίδης, Κουρμπέλης, Εμαννουηλίδης με 1 γκολ.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΞΑΝΘΗ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 0-1 (Μπουζούκης)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΛΑΜΙΑ 3-1 (Μπουζούκης, Εμαννουηλίδης, Κουρμπέλης)

ΑΕΛ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1-3 (Γιόχανσον2, Χατζηγιοβάνης)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 3-0 (Καμπετσής, Χατζηθεοδωρίδης, Γιόχανσον)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΓΙΑΝΝΕΝΑ 2-1 (Χατζηγιοβάνης, Μακέντα)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1-1 (Μακέντα)

ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΑΚΡΟ

Και φέτος άρχισε η ομάδα μα άλλες προσδοκίες. Ανέβηκε ψηλά ο πήχης με τις εμφανίσεις στα φιλικά και τις μεταγραφές, που έγιναν , αλλά η αρχή του Παναθηναϊκού είναι απογοητευτική και η ομάδα είναι σε μία παρατεταμένη εσωστρέφεια.

Στις 6 πρώτες αγωνιστικές η ομάδα έχει μόλις 5 βαθμούς με 1 νίκη, 2 ισοπαλίες και 3 ήττες. Τα τέρματα ; 4-10. Σκόρερς; Μόλις τρεις. Ο Μακέντα έχει πετύχει δύο γκολ με πέναλτι, ο Μολό ένα με πέναλτι και ο Ζαχίντ άλλο ένα.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΛΑΜΙΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1-1 (Μακέντα)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΟΦΗ 1-3 (Μακέντα)

ΑΡΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 4-0

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-1 (Μολό)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 0-1 (Ζαχίντ)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΞΑΝΘΗ 0-1

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ