ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Απόκτηση γκολκίπερ υπό προϋποθέσεις

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι "πράσινοι" τσεκάρουν την αγορά για να βρουν έναν ανταγωνιστικό δεύτερο για τον Διούδη, αλλά τα οικονομικά ίσως έχουν άλλη γνώμη. Διαβάστε τι ισχύει στην εστία του τριφυλλιού.

Συχνά το "θέλω" δεν συμπίπτει με το "μπορώ". Αυτό ενδέχεται να ισχύσει για τον "άσο" στον Παναθηναϊκό, όπου είναι επιθυμητή η ενίσχυση στην εστία αλλά ίσως δεν καταστεί εφικτή.

Ο Γιώργος Δώνης θέλει να πλαισιώσει τον Σωκράτη Διούδη με έναν έμπειρο τερματοφύλακα, για να σχηματίσουν ένα δυνατό δίδυμο. Ο Δώνης πιστεύει ότι αν ο Διούδης νιώσει μεγαλύτερο ανταγωνισμό, θα πιεστεί και θα βελτιωθεί ακόμα περισσότερο σε σύγκριση με πέρυσι.

Ακριβώς επειδή ο Δώνης χρειάζεται έναν ποδοσφαιριστή με παραστάσεις, δεν ενέκρινε την απόκτηση του Μάριου Σιαμπάνη. Ο 19χρονος γκολκίπερ του ΠΑΟΚ έχει ταλέντο, αλλά δεν έχει το "πακέτο" που κρίνει ότι απαιτείται ο προπονητής του Παναθηναϊκού αυτό τον καιρό.

Ωστόσο, η επιθυμία του Δώνη δεν είναι βέβαιο ότι θα υλοποιηθεί. Το μπάτζετ είναι περιορισμένο και δεν επαρκεί για να καλύψει όλες τις ανάγκες του ρόστερ. Άρα, η προτεραιότητα είναι η κάλυψη των πιο σημαντικών κενών και μετά θα πάρουν σειρά τα συμπληρώματα.

Φυσικά, αυτό θα αλλάξει άρδην αν πουληθεί ο Σωκράτης Διούδης. Τότε, η απόκτηση ενός βασικού γκολκίπερ είναι δεδομένη, αφού ο Παναθηναϊκός δεν θα πορευτεί με το δίδυμο Κώστα Κότσαρη - Βασίλη Ξενόπουλου. Μάλιστα, θα μεταβληθούν οι προϋποθέσεις για τον τερματοφύλακα.

Για την ώρα, καμία ομάδα δεν έχει ασχοληθεί σοβαρά με τον Διούδη. Αντίθετα, ο προγραμματισμός του Νίκου Νταμπίζα είναι να μιλήσει στη διάρκεια του καλοκαιριού με τον 26χρονο γκολκίπερ για να ανανεώσει το συμβόλαιο του, που λήγει στις 30 Ιουνίου του 2020.

Εφόσον οι "πράσινοι" εξοικονομήσουν χρήματα και πάρουν αναπληρωματικό τερματοφύλακα, τότε ο Κότσαρης θα παραχωρηθεί δανεικός. Ο σκοπός είναι να αγωνιστεί και να εξελιχτεί, ώστε με την επάνοδο του στον Παναθηναϊκό να είναι έτοιμος για να πάρει το "Νούμερο 1".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ