ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Αποθέωση για Δώνη στην Τρίπολη

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ / ΠΑΝΑΘΗΑΝΙΚΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ / ΠΑΝΑΘΗΑΝΙΚΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Γιώργος Δώνης γνώρισε εις διπλούν την αποθέωση από τον κόσμο του τριφυλλιού που βρέθηκε στην Τρίπολη και ιδίως κατά την αποχώρηση του με τη λήξη της αναμέτρησης με τους πράσινους να φωνάζουν ρυθμικά το όνομα του Έλληνα τεχνικού.

Ξεκάθαρη θέση υπέρ της παραμονής του Γιώργου Δώνη πήρε ο κόσμος του Παναθηναϊκού που βρέθηκε στην Τρίπολη και φρόντισε να το δείξει τόσο στη διάρκεια του αγώνα όσο και στο τέλος του.

Οι 1000 και πλέον πράσινοι που βρέθηκαν στο γήπεδο του Αστέρα αρχικά γύρω στο 80' φώναξαν ρυθμικά το όνομα του Έλληνα τεχνικού ενώ μετά το τέλος και κατά την αποχώρηση του και πάλι το "Γιώργος Δώνης οε, οε," ήχησε στο γήπεδο της Τρίπολης με ακόμα μεγαλύτερη ένταση.

Μάλιστα ο 50χρονος τεχνικός με συγκίνηση στο πρόσωπο του ανταπέδωσε και αυτός χειροκροτώντας τον κόσμο του Παναθηναϊκού και δείχνοντας το μέρος της καρδιάς του ακουμπώντας το τριφύλλι.

ΠΑΝΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ

Στην αρχή της αναμέτρησης οι φίλοι του Παναθηναϊκού που βρέθηκαν στην Τρίπολη ανέβασε ένα πανό εις βάρος του Γιάννη Αλαφούζου ενώ κατά τη διάρκεια του ματς υπήρχαν και συνθήματα κατά του ισχυρού άνδρα του τριφυλλιού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ