ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ατομικό ο Κουρμπέλης, εκτός με ίωση οι Κολοβέτσιος, Κουλιμπαλί

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΛΑΜΙΑ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΛΑΜΙΑ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Στην επιστροφή των παικτών του Παναθηναϊκού σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων ο Δημήτρης Κουρμπέλης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα ενώ οι Κολοβέτσιος, Κουλιμπαλί και Ξενόπουλος έμειναν εκτός λόγω ίωσης.

Αρκετά προβλήματα είχε να αντιμετωπίσει ο Γιώργος Δώνης στην επιστροφή των παικτών του Παναθηναϊκού στις προπονήσεις μετά το ρεπό της Τρίτης.

Το μεγαλύτερο εξ αυτών ήταν το γεγονός πως ο αρχηγός του τριφυλλιού, Δημήτρης Κουρμπέλης, γυμνάστηκε και πάλι μόνος τους και δύσκολα θα είναι στην διάθεση του Έλληνα τεχνικού και για τα τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια που ακολουθούν και το πιθανότερο είναι να υπάρξει μια επιλογή από πλευράς του πράσινου τιμ.

Την Τετάρτη το πρωί ο Δώνης πλην του Κουρμπέλης μέτρησε ακόμα επτά απουσίες για διαφορετικούς λόγους και φυσικά η προετοιμασία για το παιχνίδι με τη Λαμία ξεκίνησε με πολλά προβλήματα.

Συγκεκριμένα ο Ινσούα που έχει μια κάκωση στο γόνατο ξεκίνησε θεραπεία, ενώ θεραπεία και γυμναστήριο έκαναν Κουρμπέλης και Κότσαρης με τον αρχηγό να έχει ενοχλήσεις στο γόνατο και τον 22χρονο γκολκίπερ να βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του. Επίσης Αποστολάκης και Πούγγουρας έκαναν θεραπεία, γυμναστήριο και γήπεδο.

Εκτός των προαναφερθέντων από την προπόνηση απουσίασαν και οι Ξενόπουλος, Κολοβέτσιος, Κουλιμπαλί οι οποίοι έμειναν κλινήρης με ίωση. Όσο για το πρόγραμμα της προπόνησης περιελάμβανε προθέρμανση και παιγνίδια με μπάλα υψηλής έντασης.

Την Πέμπτη το πρόγραμμα για τους παίκτες του Παναθηναϊκού περιλαμβάνει διπλή προπόνηση, πρωί και απόγευμα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ