ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Δεν παίζει με την ΑΕΚ ο Μπουζούκης

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÁÓÔÅÑÁÓ ÔÑÉÐÏËÇÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
Μπουζούκης, Παναθηναϊκός (eurokinissi) ΜΠΟΥΖΟΥΚΗΣ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (EUROKINISSI)

Ο Γιώργος Δώνης προτίμησε να μην χάσει άλλο έναν βασικό του για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο, μετά τους Γιόχανσον, Κουλιμπαλί και Ινσούα.

Μία από τις παράπλευρες απώλειες στο ματς του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα ήταν ο Γιάννης Μπουζούκης. Ο 21χρονος επιτελικός χαφ συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και έπρεπε να δηλωθεί από τον Γιώργο Δώνη για να εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής σε ένα από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια. Αυτά ήταν κόντρα σε Πανιώνιο (εκτός), ΠΑΟΚ (εντός), ΑΕΚ (εκτός) και Ολυμπιακό (εντός).

Ο Γιώργος Δώνης, αφού το επεξεργάστηκε αρκετά, αποφάσισε να αποχωριστεί τον Μπουζούκη για το αθηναϊκό ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Η απόφαση αυτή πάρθηκε επειδή με τον Πανιώνιο δεν θα αγωνιστούν οι Γιόχανσον, Κουλιμπαλί και Ινσούα. Ο Δώνης αποφάσισε να μην προσθέσει άλλη μία απουσία στις ήδη υπάρχουσες. Ήδη, χωρίς τα “φτερά” του ο Παναθηναϊκός χάνει μεγάλο μέρος της δημιουργίας του. Επομένως, ο Δώνης ήθελε να έχει τουλάχιστον τον μοναδικόplay makerστο ρόστερ του.

Μέχρι το ματς με την ΑΕΚ, ο Δώνης εκτιμά ότι θα έχει επανέρθει πλήρως ο Ινσούα, πιθανώς ο Κουλιμπαλί, ενώ ο Γιόχανσον θα έχει εκτίσει την ποινή του. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, το “τραίνο” θα έχει άλλες επιλογές για καλύψει το κενό του Μπουζούκη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ