ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Δεν παίζει με τον Απόλλωνα ο Μπουζούκης

Παναθηναϊκός: Δεν παίζει με τον Απόλλωνα ο Μπουζούκης

Η τεράστια επιβάρυνση που δέχτηκε ο οργανισμός του Γιάννη Μπουζούκη μέσα σε μία σεζόν, έχει προκαλέσει τις ενοχλήσεις στους κοιλιακούς.

Μετά το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, ο Γιάννης Μπουζούκης παραπονέθηκε στο ιατρικό επιτελείο για ενοχλήσεις στους κοιλιακούς. Για τον ίδιο λόγο, ο 21χρονος επιτελικός χαφ δεν ενσωματώθηκε στην Εθνική Ελπίδων και έμεινε στο "Γεώργιος Καλαφάτης" για να κάνει θεραπεία και να μην επιβαρυνθεί.

Παρότι ο Μπουζούκης ξεκουράστηκε την προηγούμενη εβδομάδα, εντούτοις εξακολουθεί να πονάει και τη Δευτέρα (25/3) συνέχισε το πρόγραμμα αποφόρτισης. Ο Γιώργος Δώνης είναι ενήμερος για την κατάσταση του ποδοσφαιριστή του και σκοπεύει να τον προφυλάξει, για να μην ρισκάρει τον κίνδυνο της υποτροπής.

Ο Μπουζούκης αναμένεται να μην αγωνιστεί στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Απόλλωνα τη Δευτέρα (1/4) για να έχει περισσότερο χρόνο για την αποκατάσταση του. Άλλωστε, πλέον το Τριφύλλι απώλεσε τους στόχους του και αυτό δίνει τη δυνατότητα για προσεκτική διαχείριση των βασικών.

Προς το παρόν, το ιατρικό επιτελείο δεν έχει σκεφτεί την πιθανότητα ενός χειρουργείου για τον Μπουζούκη. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός θα συνεχίσει με συντηρητική αγωγή και ξεκούραση, ώστε να αποφύγει το νυστέρι. Βέβαια, εάν οι ενοχλήσεις δεν υποχωρήσουν, τότε το ζήτημα θα επανεξεταστεί, αλλά αυτό δεν είναι της παρούσης.

Η επιβάρυνση στον οργανισμό του Μπουζούκη είναι μεγάλη, διότι είναι ένας παίκτης ο οποίος μέχρι πέρυσι έπαιζε κατά κύριο στη Superleague U19. Πέρυσι ο Μπουζούκης είχε μόλις 5 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, με συνολικό χρόνο 49 λεπτών. Φέτος, στις αντίστοιχες διοργανώσεις έχει αγωνιστεί 26 φορές, μετρώντας 2.077 λεπτά. Επομένως, οι ενοχλήσεις στους κοιλιακούς ήταν ως ένα βαθμό μία αναμενόμενη παρενέργεια...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ