ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Δεν σκοπεύει να φύγει ο Μπουζούκης

Παναθηναϊκός: Δεν σκοπεύει να φύγει ο Μπουζούκης

Το Sport24.gr εξηγεί γιατί ο Γιάννης Μπουζούκης δεν κοιτάζει στο εξωτερικό και επισημαίνει ότι αυτό δεν είναι απαραίτητα καλό για τον Παναθηναϊκό.

Ειλημμένη είναι η απόφαση του Γιάννη Μπουζούκη να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό. Ο 21χρονος επιτελικός χαφ έχει συζητήσει με τους οικείους του και έχουν καταλήξει ότι το καλύτερο για την καριέρα του είναι να μείνει στο "Γεώργιος Καλαφάτης" προς το παρόν.

Μετά την πρώτη γεμάτη σεζόν του σε επαγγελματικό επίπεδο, ο Μπουζούκης έχει διαπιστώσει ότι δεν είναι έτοιμος για να αγωνιστεί στο εξωτερικό. Ο αριστεροπόδαρος μεσοεπιθετικός ξέρει ότι χρειάζεται να δουλέψει το σώμα του, να μάθει τακτική και να βελτιωθεί σε όλους τους τομείς. Το καλύτερο περιβάλλον για να τα καταφέρει είναι ο Παναθηναϊκός, διότι έχει εμπιστοσύνη στον Γιώργο Δώνη και στους συνεργάτες του.

Αυτή είναι η αιτία που ο ατζέντης του Μπουζούκη δεν ψάχνει ενδιαφερόμενους σε ξένα πρωταθλήματος. Ο ποδοσφαιριστής δεν θα ρισκάρει μία μεταγραφή, αφού δεν έχει λόγο να βιαστεί. Αντίθετα, τουλάχιστον άλλη μία χρονιά στη Superleague θα βοηθήσει τον Μπουζούκη να εξελιχθεί και να πάρει πρωταγωνιστικό ρόλο στον Παναθηναϊκό.

Βέβαια, εδώ μπαίνει στην εξίσωση μία κρίσιμη παράμετρος... Ο Μπουζούκης σκοπεύει να μείνει στον Παναθηναϊκό είτε με το ισχύον συμβόλαιο, που λήγει στις 30 Ιουνίου του 2020, είτε να το επεκτείνει με αυξημένες αποδοχές μέχρι τις 30/6/2022. Μόνο που το πρώτο ενδεχόμενο ούτε που θέλουν να το σκέφτονται οι "πράσινοι"...

Από τις αρχές του μήνα, ο Νίκος Νταμπίζας διαπραγματεύεται με τον ατζέντη του Μπουζούκη τους όρους του νέου συμβολαίου. Ο 21χρονος επιτελικός χαφ έχει εκφράσει την επιθυμία να παρατείνει τη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό, όμως ταυτόχρονα επιθυμεί να ικανοποιηθεί. Ο ποδοσφαιριστής και ο μάνατζερ του έκριναν ανεπαρκή την πρώτη προσφορά του Νταμπίζα και τώρα περιμένουν την επαναφορά του τεχνικού διευθυντή του Τριφυλλιού.

Στο πιο αρνητικό σενάριο που ο Νταμπίζας και ο Μπουζούκης δεν θα συμφωνήσουν σε νέο συμβόλαιο, είναι αίνιγμα η αντίδραση του πρώτου. Επειδή ο Μπουζούκης δεν σκοπεύει να φύγει από την Αθήνα φέτος, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. Οπότε, το μπαλάκι θα πέσει στον Νταμπίζα, για το πως θα διαχειριστεί τον ταλαντούχο μεσοεπιθετικό...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ