ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Δεν θέλουν να ρισκάρουν με Μακέντα

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Φεντερίκο Μακέντα πιθανότατα θα μπει την Τετάρτη σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, αλλά ακόμα και να ζητήσει να παίξει ο ίδιος στο Περιστέρι ο Δώνης δεν θέλει να ρισκάρει με την υγεία του και δύσκολα θα τον χρησιμοποιήσει.

Η φετινή χρονιά δεν άρχισε καλά, για τον Μακέντα, αφού οι ενοχλήσεις που έχει στη μέση δεν τον έχουν αφήσει ήσυχο. Μία κήλη στη μέση τον ταλαιπωρεί, αλλά η μαγνητική, που έβγαλε πριν λίγες ημέρες έδειξε, ότι δεν έχει επιδεινωθεί η κατάστασή του.

Η θεραπεία με ενέσεις, που ακολουθεί έχει αποδώσει, οι ενοχλήσεις έχουν μειωθεί στο ελάχιστο και την Τετάρτη είναι πιθανό να κάνει προπόνηση με την ομάδα. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει, ότι ο Δώνης θα τον βάλει στην 11αδα στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Ο ίδιος ο παίκτης δεν καταλαβαίνει από πόνο είναι παλικάρι και θέλει να παίζει ακόμα και με ενοχλήσεις. Πως λέμε Μπεκ; Ε ακριβώς το αντίθετο. Παρόλα αυτά, όμως, τόσο το ιατρικό τιμ, όσο και ο Δώνης δεν θέλουν να ρισκάρουν με τον Μακέντα. Αν παίξει στο Περιστέρι μπορεί να επανέλθουν οι ενοχλήσεις και να χάσει το ματς με την ΑΕΛ στο ΟΑΚΑ, που ακολουθεί.

Το πιο πιθανό αυτή τη στιγμή είναι να είναι εκτός αποστολής με τον Ατρόμητο. Αν, όμως, προπονηθεί κανονικά την υπόλοιπη εβδομάδα μπορεί να είναι στην αποστολή και στην καλύτερη θα παίξει για λίγο στο δεύτερο ημίχρονο. Εξάλλου και με την Ξάνθη είδαμε, ότι έπαιξε σε όλο το δεύτερο ημίχρονο ο Μακέντα, αλλά από ένα σημείο και μετά είχε ενοχλήσεις στην μέση και δεν μπόρεσε να βοηθήσει.

PHOTO CREDITS: EUROKINISSI

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ