ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Δεν υπάρχει βιασύνη για Μπουζούκη-Μαυρομάτη

SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Το ιατρικό επιτελείο του Παναθηναϊκού θέλει να επανεντάξει ομαλά τον Μπουζούκη και τον Μαυρομάτη, με ορίζοντα την καλοκαιρινή προετοιμασία.

Κάνοντας όχι απλά το "βήμα" από το τμήμα Κ19 στην πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού, αλλά παίρνοντας φανέλα βασικού, ήταν αναμενόμενο ότι ο Γιάννης Μπουζούκης και ο Φάνης Μαυρομάτης θα δέχονταν μεγάλη αγωνιστική επιβάρυνση.

Οι δύο νεαροί δεν είχαν συνηθίσει στους ρυθμούς της Superleague και εξαιτίας των συνθηκών, δεν είχαν το αναγκαίο χρόνο για να προσαρμοστούν.

Ο Γιάννης Μπουζούκης των 5 συμμετοχών και των 47 λεπτών το 2017-2018, έφτασε φέτος στα 26 παιχνίδια και στα 2.077'. Αντίστοιχα, ο Φάνης Μαυρομάτης δεν έπαιξε καθόλου την προηγούμενη σεζόν, αλλά τη φετινή μέτρησε 21 ματς με 1.832 λεπτά. Αναμφίβολα, το βάρος που σήκωσαν οι δύο μικροί "πράσινοι" ήταν δυσανάλογο με εκείνο που άντεχαν.

Για αυτό, από τις αρχές της άνοιξης ο Μπουζούκης και ο Μαυρομάτης ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς. Ο Μπουζούκης νιώθει ενοχλήσεις στους κοιλιακούς, ενώ ο Μαυρομάτης πάσχει από οσφυαλγία στη μέση. Οι δύο παίκτες υποβάλλονται σε θεραπεία και δεν θα αγωνιστούν μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος.

Εν τω μεταξύ, ο κόσμος δεν μαθαίνει νεότερα για τους δύο παίκτες και ανησυχεί. Ήδη, ο Μπουζούκης και ο Μαυρομάτης έχουν 1,5 μήνα που απέχουν από τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι οι δύο παίκτες έχουν παρουσιάσει επιδείνωση στην υγεία τους.

Απλώς, το ιατρικό επιτελείο αντιμετωπίζει συντηρητικά τους τραυματισμούς τους και προσπαθεί να τους επανεντάξει ομαλά. Επειδή ο Μπουζούκης και ο Μαυρομάτης είναι νεαροί, οι γιατροί του Τριφυλλιού προτιμούν να αποφύγουν το χειρουργείο. Για αυτό, δίνουν χρόνο στους οργανισμούς των ποδοσφαιριστών, ώστε να ανταποκριθούν στη φυσικοθεραπευτική αγωγή, έστω και με καθυστέρηση.

Ο Μπουζούκης και ο Μαυρομάτης δεν θα πιεστούν και θα επανέρθουν με την άνεση τους. Ο απώτερος στόχος των ανθρώπων του Παναθηναϊκού είναι οι δύο ποδοσφαιριστές να πάρουν μέρος στην καλοκαιρινή προετοιμασία, απαλλαγμένοι από τα προβλήματα τους, ώστε να αφοσιωθούν στις υποχρεώσεις της ομάδας.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Παναθηναϊκός: "Ενέσεις" ηθικού από τον Δώνη
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ