ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Δύο εβδομάδες με αποχωρήσεις

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÁÓÔÅÑÁÓ ÔÑÉÐÏËÇÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÁÓÔÅÑÁÓ ÔÑÉÐÏËÇÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μεγάλο αγκάθι για τον Παναθηναϊκό είναι τα συμβόλαια ποδοσφαιριστών που δεν υπολογίζονται και για τους οποίους δίνεται ένα σημαντικό ποσό του μπάτζετ. Τις επόμενες δύο εβδομάδες θα έχουμε τις πρώτες αποχωρήσεις αυτών των παικτών.

Από το καλοκαίρι προσπαθεί ο Παναθηναϊκός να λύσει τη συνεργασία με παίκτες, που δεν υπολογίζονται, παρότι κάνουν προπόνηση με την πρώτη ομάδα, για να μην υπάρχουν νομικά θέματα. Οι πληροφορίες αναφέρουν, ότι οι πράσινοι όλο αυτό το διάστημα είναι σε επαφές με αυτούς τους παίκτες και ο στόχος είναι να βρουν ομάδα και να αποχωρήσουν.

Αναφερόμαστε στους Μουνιέ, Οικονόμου, Αρμενάκα. Για τον Οικονόμου ήδη υπάρχουν ομάδες και θα πάρει την οριστική του απόφαση τις επόμενες δέκα ημέρες. Είναι πιθανό ο Οικονόμου να πάει σε άλλη ελληνική ομάδα, σε μία από αυτές, που έχουν ενδιαφερθεί.

Η αποζημίωση που θα πάρει από τον Παναθηναϊκό θα είναι περίπου αυτή που ζήτησε και το καλοκαίρι και τότε δεν είχε πάρει με αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός για 40.000 ευρώ να πληρώνει ακόμα το συμβόλαιό του. Και ο Μουνιέ έχει το τελευταίο διάστημα επαφές με ομάδα και ίσως και για αυτόν να υπάρχουν εξελίξεις. Και για τον Γάλλο υπάρχει ενδιαφέρον από την Ελλάδα, αλλά θα παίξει ρόλο το ύψος της αποζημίωσης που θα πάρει. Όλα δείχνουν ότι και ο Μουνιέ θα φύγει.

Από κει και πέρα από του παίκτες που ήρθαν το καλοκαίρι ο Μολό και ο Φάουστο είναι μόνιμα εκτός αποστολής, δεν είναι στα πλάνα του Δώνη με αυτά που δείχνουν στην προπόνηση και ο Ρόκα θα προσπαθήσει και με αυτούς να βρεθεί μία λύση μέσα στον Γενάρη. Φαίνεται, όμως, ότι είναι στην τελική ευθεία οι λύσεις συμβολαίων με τους "κομμένους" από το καλοκαίρι.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ