ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Δώδεκα σκόρερ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο

Παναθηναϊκός: Δώδεκα σκόρερ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο

Ο Παναθηναϊκός έχει πετύχει 30 γκολ σε 18 παιχνίδια στη σεζόν και κερδίζει το στοίχημα της παραγωγικότητας. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Το μεγαλύτερο αίνιγμα για τον Παναθηναϊκό της σεζόν 2018-2019 ήταν η παραγωγή τερμάτων. Στην αρχή του καλοκαιριού στο ρόστερ δεν υπήρχε ο δεινός σκόρερ, ενώ οι περισσότεροι μεσοεπιθετικοί ήταν νεαρής ηλικίας και πρωτάρηδες σε πρωταγωνιστικό επίπεδο.

Αναγκαστικά, οι ελπίδες του Γιώργου Δώνη στηρίζονταν στην απόκτηση του βασικού επιθετικού και στη ανάδειξη των ταλέντων, μέσω της σκληρής δουλειάς. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού δούλεψε πολύ στους αυτοματισμούς και στις συνεργασίες, ώστε να ξεπεράσει με οργάνωση και σύστημα τις ελλείψεις.

Ωστόσο, η πραγματικότητα διέψευσε τους φόβους του καλοκαιριού. Ο Φεντερίκο Μακέντα αποδεικνύεται μία αξιόπιστη λύση στο σκοράρισμα χωρίς να είναι "killer", ενώ έχει δημιουργηθεί ένας απίστευτος πλουραλισμός στους σκόρερ! Σε 15 παιχνίδια πρωταθλήματος και 3 του Κυπέλλου, ο Παναθηναϊκός έχει πετύχει 30 γκολ, με 12 διαφορετικούς ποδοσφαιριστές!

Μέχρι στιγμής, η παραγωγικότητα του Παναθηναϊκού θεωρείται αξιοσημείωτη. Οι μισοί σκόρερ είναι κάτω των 23 ετών, ενώ ο πρώτος στη σχετική λίστα είναι ο Μακέντα με 6 τέρματα. Διαβάστε τη λίστα:

Οι δώδεκα σκόρερ του Τριφυλλιού:

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΓΚΟΛ
Φεντερίκο Μακέντα 6
Ματίας Γιόχανσον 4
Γιάννης Μπουζούκης 3
Τάσος Χατζηγιοβάνης 3
Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης 3
Δημήτρης Εμμανουηλίδης 2
Αργύρης Καμπετσής 2
Δημήτρης Κουρμπέλης 2
Έργκους Κάτσε 2
Εμάνουελ Ινσούα 1
Δημήτρης Κολοβέτσιος 1
Νίκος Βέργος 1
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ