ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Έδειξε το 4-4-2 ο Δώνης για τον Πανιώνιο

SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Μακέντα, Τζανδάρης EUROKINISSI

Ο Γιώργος Δώνης δοκίμασε το δίδυμο Μακέντα - Καμπετσή και το 4-4-2 για το σαββατιάτικο (20/10) παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Στο 4-4-2 προσανατολίζεται ο Γιώργος Δώνης για το σαββατιάτικο (20/10) παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο. Τουλάχιστον, το συγκεκριμένο σύστημα έδειξε στις ασκήσεις τακτικής και κατοχής στην προπόνηση της Τετάρτης (17/10).

Με την επιστροφή του Κολοβέτσιου και του Εμμανουηλίδη, ο Δώνης είχε όλους τους παίκτες στη διάθεση του για να δοκιμάσει τις σκέψεις του. Στην αρχή των ασκήσεων, ο Διούδης ήταν στην εστία, οι Κουλιμπαλί, Κολοβέτσιος, Μαυρομάτης και Ινσούα στην τετράδα της άμυνας, οι Τζανδάρης και Δώνης ήταν οι δύο αμυντικοί χαφ, οι Μπουζούκης και Χατζηγιοβάνης έπαιξαν στα άκρα της μεσαίας γραμμής και οι Μακέντα - Καμπετσής ήταν το επιθετικό δίδυμο.

Βέβαια, στη διάρκεια των ασκήσεων ο Δώνης έκανε αρκετές αλλαγές στα πρόσωπα, για να τσεκάρει και άλλες επιλογές. Ωστόσο, φαίνεται πως το προαναφερόμενο σχήμα έχει το προβάδισμα στον σχεδιασμό του. Ο Κάτσε συμπεριλήφθηκε στις δοκιμές, αλλά δύσκολα θα μπει αμέσως στην ενδεκάδα.

Ο Δώνης προτιμά να έχει δύο επιθετικούς στην αντίπαλη περιοχή επειδή έχει διαπιστώσει ότι οι στόπερ του Πανιωνίου κάνουν εύκολα λάθη και θέλει να τους πιέσει και να τα εκμεταλλευτεί. Επιπλέον, το δίδυμο Μακέντα - Καμπετσή όταν έπαιξε μαζί στην Τρίπολη, άλλαξε την εικόνα του ματς και έφερε την ισοφάρισε για τον Παναθηναϊκό στο 1-1 με τον Αστέρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Παναθηναϊκός: Μπήκε ο Κάτσε, ατομικό ο Κουρμπέλης

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ