ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Εγκρίθηκε νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 5 εκατ. ευρώ

Παναθηναϊκός: Εγκρίθηκε νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 5 εκατ. ευρώ
EUROKINISSI

Την Παρασκευή (22/5), έπειτα από την έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, εγκρίθηκε νέα ΑΜΚ ύψους 5.000.000 ευρώ με τετράμηνη διάρκεια.

Το πρωί της Παρασκευή (22/5) πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έκτακτη Γενική Συνέλευση. Εκεί αποφασίστηκε και εγκρίθηκε η νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

Η νέα ΑΜΚ είναι ύψους 5.000.000 ευρώ για την κάλυψη αναγκών της "πράσινης" ΠΑΕ, ενώ θα έχει τετράμηνη διάρκεια. Ο μεγαλομέτοχος του τριφυλλιού, Γιάννης Αλαφούζος, θα κάνει την χρηματοδότηση, όπως και τις προηγούμενες φορές.

Η ΑΜΚ μέχρι του ποσού των 5.000.010,00 ευρώ θα γίνει με καταβολή μετρητών στον ειδικό λογαριασμό της εταιρείας, ή εάν το ποσό δεν καταβληθεί στον ειδικό λογαριασμό, με κατάθεση οποιουδήποτε ποσού σε οποιοδήποτε λογαριασμό της εταιρείας που δαπανήθηκε για τους σκοπούς της εταιρείας και με συμψηφισμό χρέους της εταιρείας προς τον καταβάλλοντα εισφορά με έκδοση νέων μετοχών ονομαστικής αξίας 0,30 ευρώ.

Πριν λίγες μέρες έκλεισε και η τελευταία αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, ύψους πάλι 5.000.000 ευρώ, η οποία καλύφθηκε κατά 3.500.000 ευρώ από τον μεγαλομέτοχο του Παναθηναϊκού. Στόχος ήταν η κάλυψη υποχρεώσεων.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ