ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Είχε μεριμνήσει για τις χορηγίες

ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού πριν την έναρξη της πανδημίας είχαν έρθει σε συμφωνία με βασικούς χορηγούς για την ανανέωση της συμφωνίας τους και την επόμενη σεζόν.

Η πανδημία που έχει ξεσπάσει με τον κορονοϊό σε όλο τον κόσμο είναι λογικό να έχει πάει αρκετά πράγματα πίσω, όπως το μεταγραφικό σχεδιασμό κάθε ομάδας και φυσικά να προκαλεί απορίες για το τι θα γίνει με έσοδα που θα υπάρξουν για κάθε ΠΑΕ ενόψει της επόμενης χρονιάς.

Στον Παναθηναϊκό είχαν μεριμνήσει εδώ και αρκετό καιρό να έρθουν σε συμφωνίες με βασικούς χορηγούς ώστε να ανανεώσουν τη συμφωνία τους και για τη σεζόν 2020-21. Και μπορεί ο ισολογισμός της περιόδου 2019-20 που δημοσιεύτηκε στο ΓΕΜΗ να αναφέρει πως μόνο η συμφωνία με την Chipita ισχύει και για τη σεζόν 2020-21 αλλά ο ισολογισμός αυτός αφορούσε συμφωνίες μέχρι τις 30 Ιουνίου 2019.

Έκτοτε και σε αυτούς τους εννιά μήνες, μέχρι και τις αρχές Μαρτίου, πριν την έναρξη της πανδημίας οι άνθρωποι του τριφυλλιού είχαν έρθει σε συμφωνία με τον ΟΠΑΠ που αποτελεί βασική χορηγία των πράσινων αλλά και έχουν έρθει σε εκ νέου χορηγία με την «coca-cola». Τέλος έχει ανανεωθεί και η χορηγία με την τράπεζα Πειραιώς, η οποία θα βοηθήσει στον σχεδιασμό της νέας σεζόν.

Όσο για την Cosmote, έχουν γίνει συζητήσεις, αλλά ακόμα δεν έχει επέλθει οριστική συμφωνία, κάτι που αναμένεται να γίνει σε ένα τελικό ραντεβού των δύο πλευρών που είχε προγραμματιστεί για το επόμενο διάστημα.

Όπως καταλαβαίνει κανείς όλες αυτές οι συμφωνίες θα βοηθήσουν τους πράσινους να «ματώσουν» οικονομικά μετά και τη δεδομένη κρίση που θα προκύψει.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ