ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Εκκρεμότητες και προσφυγές

Παναθηναϊκός: Εκκρεμότητες και προσφυγές
alafouzos ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ έχει στο πινάκιο τις προσφυγές των Ρινάλντι, Ρέις και Σιλά, ενώ η διοίκηση του Παναθηναϊκού έχει να τηρήσει αρκετούς διακανονισμούς.

Την Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ θα απασχολήσει σήμερα (15/10) ο Παναθηναϊκός. Στο πινάκιο περιλαμβάνονται οι εκδικάσεις των προσφυγών του Λαουτάρο Ρινάλντι, του Νούνο Ρέις και του Γιακούμπα Σιλά.

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού έχει επαφές με τους εκπροσώπους των τριών ποδοσφαιριστών εδώ και αρκετό καιρό, αλλά ακόμα δεν έχει επιτύχει συμβιβασμούς. Ωστόσο, υπάρχει μία σταθερή χρηματοροή προς τους παίκτες και επικρατεί διαλλακτικότητα στις συζητήσεις.

Από εκεί και πέρα, εκτός από τις εκκρεμείς υποθέσεις, ο Παναθηναϊκός μπαίνει σε μία χρονική περίοδο που πρέπει να τηρήσει τους κλεισμένους διακανονισμούς. Ακόμα στο ταμείο της ΠΑΕ δεν έχει κατατεθεί το αναγκαίο κονδύλι από τον Αλαφούζο, αλλά οι διοικούντες δεν ανησυχούν.

Ο μεγαλομέτοχος έχει δεσμευτεί ότι θα καλύψει τις συγκεκριμένες υποχρεώσεις, ενώ έχει απ' ευθείας επικοινωνία με αρκετούς δικηγόρους παικτών. Σε κάθε περίπτωση, θα φανεί στις επόμενες ημέρες αν όλα θα κυλήσουν εύρυθμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ο Κωνστάντος πιάνει άμεσα δουλειά στον Παναθηναϊκό

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ