ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Έκλεισαν Καρλίτος οι πράσινοι

EUROPA LEAGUE / ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός έχει συμφωνήσει με τον Καρλίτος, ο οποίος έρχεται άμεσα στην Ελλάδα για να υπογράψει, να ξεκινήσει προπονήσεις και να υπολογίζεται από το καλοκαίρι.

Στην Ελλάδα αναμένεται άμεσα ο Καρλίτος για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Ο ύψους 1.76μ. Ισπανός φορ που αγωνιζόταν στην Αλ Ουάχντα - έμεινε ελεύθερος από την ομάδα των Η.Α.Ε. - είναι κλεισμένος από το τριφύλλι.

Ο Καρλίτος Λόπεθ θα ξεκινήσει άμεσα προπονήσεις με τους πράσινους, αλλά μπορεί να υπολογίζεται από το καλοκαίρι. Κι αυτό γιατί έχει αγωνιστεί ήδη σε δυο ομάδες την τρέχουσα σεζόν, τη Λέγκια Βαρσοβίας στην Πολωνία και την Αλ Ουάχντα στα ΗΑΕ.

Ο ΧΙΜΕΝΕΘ ΤΟΝ ΗΘΕΛΕ, ΑΛΛΑ Ο ΣΕΪΧΗΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΑΛΛΙΩΣ

Ο Μανόλο Χιμένεθ ήθελε να διατηρήσεις στις τάξεις του τον 29χρονο επιθετικό, αλλά ήταν απόφαση του Σεΐχη να λυθεί η συνεργασία των δυο πλευρών. Ο Καρλίτος ξεκίνησε την καριέρα του από την Οντινιέντ της Ισπανίας και στη συνέχεια πήγε στην Πετροτρέστ της Ρωσίας για έναν χρόνο.

Ακολούθησε η επιστροφή στην πατρίδα του για τις Φουενλαμπράδα και Νοβέλνδα πριν φύγει ξανά για το εξωτερικό. Το 2015 πήγε στον Άρη Λεμεσού για έξι μήνες πριν επιστρέψει ξανά στην Ισπανία για χάρη της Ελντένσε και της δεύτερης ομάδας της Βιγιαρεάλ.

Το καλοκαίρι του 2017 η Βίσλα Κρακοβίας τον απέκτησε και ένα χρόνο αργότερα τον πούλησε στη Λέγκια πριν τον αποκτήσει η Αλ Ουάχντα τον περασμένο Σεπτέμβριο δίνοντας σχεδόν 2 εκατομμύρια για να τον αποκτήσει.

Συνολικά σε 212 συμμετοχές μετρά 80 γκολ και 16 ασίστ, ενώ οι καλύτερες εμφανίσεις του ήταν στη διετία στην Πολωνία όπου μέτρησε 24 και 19 τέρματα αντίστοιχα. Παράλληλα, το περασμένο καλοκαίρι έπαιξε και στα δύο ματς κόντρα στον Ατρόμητο για τα προκριματικά του Europa League ως αλλαγή. Με τη φανέλα της Αλ Ουάχντα έχει μετρήσει 9 συμμετοχές και έχει πετύχει πέντε γκολ σε 772 λεπτά συμμετοχής.

Photo credits: Εurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ