ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Έκπληξη με Αθανασακόπουλο στην ενδεκάδα

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-19 / ΠΑΟ - ΛΑΡΙΣΑ.  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Athanasakopoulos, panathinaikos (eurokinissi) EUROKINISSI

Ο Γιώργος Δώνης χρησιμοποιεί στο αρχικό σχήμα του Παναθηναϊκού για το ματς με τον Ατρόμητο τον 17χρονο Ανδρέα Αθανασακόπουλο στο ντεμπούτο του στη Super League.

Την έκπληξη με τον Ανδρέα Αθανασακόπουλο στην αρχική ενδεκάδα του Παναθηναϊκού επέλεξε να κάνει ο Γιώργος Δώνης στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο.

Ο 50χρονος τεχνικός του τριφυλλιού δίνει στον 17χρονο ταλαντούχο μέσο φανέλα βασικού. Ο Αθανασακόπουλος θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο στην Super League με τον Παναθηναϊκό πριν καλά κλείσει το 18ο έτος της ηλικίας του και ενώ πριν από σχεδόν δυο χρόνια αγωνιζόταν στο τοπικό πρωτάθλημα της Πάτρας.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής εδώ και τρεις εβδομάδες μετείχε στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας και μάλιστα είχε εξαιρετική παρουσία αναγκάζοντας τον Δώνη να του εμπιστευτεί μια θέση στο αρχικό σχήμα των πράσινων.

Πλην του Αθανασακόπουλου ο Δώνης επανέφερε στο αρχικό σχήμα τους Κουρμπέλη, Γιόχανσον, Ινσούα και Κουλιμπαλί και χρησιμοποιεί κάτω από την εστία τον Κότσαρη.

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού αποτελείται από τους: Κότσαρη, Γιόχανσον, Κουλιμπαλί, Κολοβέτσιο, Οικονόμου, Ινσούα, Κουρμπέλη, Δώνη, Χατζηγιοβάνη, Αθανασακόπουλο και Μακέντα.

Στον πάγκο είναι οι Διούδης, Πούγγουρας, Χατζηθεοδωρίδης, Στάικος, Καμπετσής, Κάτσε και Εμμανουηλίδης.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ