ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Έξι κρούσματα, δεύτερο κύμα ίωσης στο Κορωπί

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ουσμάν Κουλιμπαλί είναι το πιο βαρύ περιστατικό από την ίωση, ενώ ταλαιπωρούνται οι Δημήτρης Κολοβέτσιος, Εργκούς Κάτσε, Βασίλης Ξενόπουλος και δύο συνεργάτες του Γιώργου Δώνη.

Σε ευτύχημα εξελίσσεται για τον Γιώργο Δώνη το γεγονός ότι το επικείμενο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Λαμία θα διεξαχθεί τη Δευτέρα (21/1). Διότι υπάρχει περισσότερος χρόνος για να αναρρώσουν οι παίκτες που είναι θύματα της δεύτερης επιδημίας, σε διάστημα μικρότερο του δεκαημέρου.

Αυτός ο οποίος έχει ασθενήσει πιο βαριά από την ίωση είναι ο Ουσμάν Κουλιμπαλί. Ο Αφρικανός αμυντικός νοσηλεύεται στο "Υγεία" και δεν θα πάρει εξιτήριο πριν την Παρασκευή (18/1). Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Κουλιμπαλί δεν υπολογίζεται για τη δευτεριάτικη αναμέτρηση.

Αντίθετα, οι Δημήτρης Κολοβέτσιος και Εργκούς Κάτσε παρουσιάζουν πιο ήπια συμπτώματα και προπονήθηκαν ατομικά το απόγευμα της Πέμπτης (17/1). Οι δύο ποδοσφαιριστές λαμβάνουν φαρμακευτική αγωγή και εκτιμάται πως τη Δευτέρα θα ενισχύσουν τον Παναθηναϊκό. Ασθενής είναι και ο Βασίλης Ξενόπουλος, αλλά η ενδεχόμενη απουσία του δεν δημιουργεί κενό.

Επίσης, οι δύο συνεργάτες του Γιώργου Δώνη, Μάκης Αγγελίνας και Γρηγόρης Γεωργίτσας, έχουν προσβληθεί από την ίωση και παραμένουν κλινήρεις στα σπίτια τους. Υπενθυμίζεται ότι την προηγούμενη εβδομάδα ο Δώνης είχε νοσηλευτεί για τέσσερις μέρες.

Τέλος, ο Δημήτρης Κουρμπέλης δεν ταλαιπωρείται από ίωση, αλλά νιώθει ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο. Ο Κουρμπέλης δεν θα αγωνιστεί τη Δευτέρα, αφού κρίνεται προτιμότερο να προφυλαχθεί και η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί από το ιατρικό επιτελείο.

Στο μεταξύ, ο Φεντερίκο Μακέντα πήρε μέρος στην απογευματινή προπόνηση, μετά την πρωινή αποφόρτιση. Οι Πούγγουρας, Αποστολάκης, Ινσούα, και Κουρμπέλης έκαναν πρόγραμμα αποκατάστασης. Οι υπόλοιποι παίκτες άρχισαν με προθέρμανση και συνέχισαν με ασκήσεις με μπάλα, παιγνίδια κατοχής και οικογενειακό δίτερμα.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ