ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ενδιαφέρον για Ινσούα, κοιτάει για αριστερό μπακ

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στον Παναθηναϊκό είναι ενήμεροι για ενδιαφέρον από το εξωτερικό για τον Εμανουέλ Ινσούα και κοιτάζουν λύσεις για να καλύψουν το κενό του Αργεντινού αριστερού μπακ σε ενδεχόμενη αποχώρηση.

Ενδιαφέρον από το εξωτερικό για τον Εμανουέλ Ινσούα έχει προκύψει τις τελευταίες ώρες και στον Παναθηναϊκό κοιτούν στην αγορά για αριστερό μπακ.

Ας πάρουμε τα πράγματα απο την αρχή. Τα τελευταία 24ώρα ομάδα από το εξωτερικό - κάποιες πληροφορίες θέλουν να είναι από χώρες της Ανατολής - έχει δείξει ενδιαφέρον για να κάνει από τώρα δικό της τον Αργεντινό και να μην περιμένει μέχρι το καλοκαίρι που μένει ελεύθερος, δίνοντας βέβαια ένα μικρό ποσό και στον Παναθηναϊκό.

Από τη στιγμή που στο τριφύλλι δεν έχει επέλθει συμφωνία ανανέωσης με τον Ινσούα συζητούν την παραχώρηση του με δυο προϋποθέσεις. Η μια να ικανοποιηθούν αναφορικά με τα χρήματα που έχουν να πάρουν και η δεύτερη να βρουν αντικαταστάτη.

Ήδη ο τεχνικός διευθυντής των πράσινων, Τσάβι Ρόκα κοιτάει στις αγορές για διαθέσιμα αριστερά μπακ ώστε ο Παναθηναϊκός να είναι έτοιμος για όλα. Ο Ισπανός και πριν κοιτούσε για αριστερό μπακ ενόψει καλοκαιριού και της διαφαινόμενης φυγής του Ινσουα ως ελεύθερος άλλα πλέον κοιτάζει με μεγαλύτερο ζήλο και προσπαθεί να βρει μια λύση που θα μπορούσε να προκύψει από τώρα. Κι αυτό γιατί δεν αποκλείεται οι εξελίξεις με τον 28χρονο να είναι άμεσες.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ