ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: "Ενέσεις" ηθικού από τον Δώνη

SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Δώνης προσπάθησε να τονώσει την ψυχολογία των παικτών του Παναθηναϊκού, λίγες μέρες μετά την εντός έδρας ήττα από τον ΟΦΗ. Πλουσιότερο "οπλοστάσιο" ενόψει Ατρομήτου.

Στον Ατρόμητο στρέφονται από σήμερα (17/4) οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, οι οποίοι επανήρθαν στις προπονήσεις μετά το ρεπό της Τρίτης. Οι “πράσινοι” θέλουν να ξεπεράσουν την ήττα από τον ΟΦΗ και τα επακόλουθα της και το παιχνίδι στο Περιστέρι θα είναι μία καλή ευκαιρία για να δείξουν ότι είχαν μία κακή παρένθεση.

Ο Γιώργος Δώνης προσπάθησε να τονώσει την ψυχολογία των παικτών του, αφού ήταν εμφανές ότι οι περισσότεροι έχουν επηρεαστεί. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού ζήτησε από τους πάντες να αναλογιστούν τα λάθη τους και να μάθουν από αυτά, ώστε να μην την “ξαναπατήσουν” σε αντίστοιχη περίπτωση στο μέλλον.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, ο Δώνης θα έχει πλουσιότερο “οπλοστάσιο” για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο. Οι Κουρμπέλης, Ινσούα και Γιόχανσον εξέτισαν τις ποινές τους και θα παίξουν, ενώ το ίδιο ισχύει για τον Κουλιμπαλί, ο οποίο αποθεραπεύτηκε. Οι Μπουζούκης, Μαυρομάτης, Βέργος, Άλτμαν, Αποστολάκης μένουν εκτός πλάνων, ενώ αμφίβολος θεωρείται ο Οικονόμου.

Ο αριστεροπόδαρος στόπερ έκανε αποφόρτιση την Τετάρτη και η συμμετοχή του θα ξεκαθαρίσει μέχρι την Παρασκευή. Οι “πράσινοι” ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με παιχνίδι τακτικής και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Θεραπεία και γυμναστήριο έκαναν οι Μπουζούκης, Μαυρομμάτης, Βέργος, ατομικό ο Άλτμαν και θεραπεία ο Αποστολάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Παναθηναϊκός: "Ο κατ'επάγγελμα χάρτινος κέρδισε στο πεδίο του"
Παναθηναϊκός: Στα 319.500 ευρώ η χασούρα του ντέρμπι
Στον Ολυμπιακό το ντέρμπι, άλλοι 2 βαθμοί αφαιρέθηκαν από τον Παναθηναϊκό
Παναθηναϊκός: Ο Κουλιμπαλί ψάχνει και δεν βρίσκει
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ