ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ενημέρωσε τον Άρη για τη συμφωνία με Βέλεθ

SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Παναθηναϊκός ενημέρωσε και επίσημα τον Άρη για τη σύναψη συμφωνίας με τον Φραν Βέλεθ για τα επόμενα τρία χρόνια και πλέον είναι στο χέρι των "κιτρινόμαυρων" το αν ο παίκτης θα αγωνιστεί ή όχι στο υπόλοιπο της σεζόν.

Εδώ και είκοσι μέρες σχεδόν, συγκεκριμένα από τις 20 Φεβρουαρίου, είχατε διαβάσει πως ο Φραν Βέλεθ είναι "κλεισμένος" από τον Παναθηναϊκό έχοντας υπογράψει προσύμφωνο με το τριφύλλι. Ο ίδιος μπορεί τις επόμενες μέρες να ήθελε να ρίξει τους τόνους αλλά αυτό δεν άλλαζε κάτι.

Ο Ισπανός τα είχε βρει σε όλα με τους πράσινους για τριετές συμβόλαιο το οποίο θα ξεκινούσε από την πρώτη Ιουλίου με τον κεντρικό αμυντικό του Άρη να γίνεται η δεύτερη μεταγραφή του Παναθηναϊκού για τη σεζόν 2020-21 μετά τον Καρλίτος.

Οι πράσινοι προχώρησαν όμως ένα βήμα παραπέρα την όλη υπόθεση. Συγκεκριμένα με έγγραφο τους ενημέρωσαν τον Άρη, κάτι που επιβεβαιώνεται από την πλευρά της ομάδας της Θεσσαλονίκης, πως έχουν συμφωνήσει σε όλα με τον έμπειρο αμυντικό και πως πλέον ο παίκτης από το καλοκαίρι θα φοράει τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος. Κάτι το οποίο είναι αρκετά σύνηθες να συμβαίνει σε άλλα πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Ούτως ώστε να γνωρίζει και ο Άρης τι μέλει γενέσθαι αλλά και να πάρει απόφαση για το αν θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί ή όχι τον Βέλεθ έως το τέλος της σεζόν αφού ακολουθούν και τα playoffs όπου Παναθηναϊκός και Άρης θα βρεθούν αντιμέτωποι σε δύο παιχνίδια ακόμα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ