ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ενοχλήσεις ο Δώνης

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ  EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός άρχισε προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό με τον Χρήστο Δώνη να νιώθει ενοχλήσεις στο γόνατο και τον Εμάνουελ Ινσούα να τίθεται νοκ άουτ για τις επόμενες 20 ημέρες.

Ενοχλήσεις στο γόνατο και συγκεκριμένα στον έξω πλάγιο σύνδεσμο έχει ο Χρήστος Δώνης από το χθεσινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και θα βγάλει μαγνητική για να διαπιστωθεί αν έχει κάτι που να του στερήσει στην συμμετοχή από τον αγώνα της Κυριακής. Φαίνεται ότι δεν είναι κάτι σοβαρό, αλλά όλα θα τα δείξει η μαγνητική και η αυριανή προπόνηση.

Κατά τα άλλα στη σημερινή προπόνηση θεραπεία έκαναν οι Ινσούα και Ζαγαρίτης. Ο Αργεντινός μπακ θα μείνει εκτός για 20 ημέρες προκειμένου να αποθεραπευτεί από το οστικό οίδημα και θα επανέλθει πιθανότατα στα playoffs. Όσοι έπαιξαν βασικοί στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ έκαναν πρόγραμμα αποθεραπείας.

Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις κατοχής μπάλας σε μικρό χώρο και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Ο Γιώργος Δώνης δεν μίλησε συνολικά στους παίκτες , αλλά είχε συνομιλίες με παίκτες ξεχωριστά, όπως κάνει πάντα μετά τα παιχνίδια.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο κόσμος θύμισε Παναθηναϊκό
Παναθηναϊκός: Μπογιές και συνθήματα κατά Αλαφούζου στα γραφεία της ΠΑΕ
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ