ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Επιτεύχθηκε συμβιβασμός με Μολέντο

Παναθηναϊκός: Επιτεύχθηκε συμβιβασμός με Μολέντο

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ρύθμισε την οφειλή προς την Εφορία που αφορούσε τον Ροντρίγκο Μολέντο. Συζητάει με τον Βόλο ο Παντελάκης.

Με συμβιβασμό τελείωσε το απόγευμα της Δευτέρας (26/8) η νομική «διαμάχη» του Ροντρίγκο Μολέντο με τον Παναθηναϊκό. Ο Βραζιλιάνος στόπερ είχε προσφύγει στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ για οφειλή 80.000 ευρώ, αλλά απέσυρε το δικόγραφο.

Ο δικηγόρος του Μολέντο και ο εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού παρέστησαν στην ΕΕΟΔ και κατέθεσαν το έγγραφο για την εξόφληση του χρέους. Η πρώτη δόση θα καταβληθεί στο επόμενο δεκαήμερο και το ζήτημα διευθετήθηκε, όπως είχε φανεί εξαρχής ότι θα συμβεί.

Το ποσό αφορούσε ανεξόφλητες υποχρεώσεις του Μολέντο προς την Εφορία, που έπρεπε να καταβάλλει ο Παναθηναϊκός. Η ΠΑΕ διακανόνισε την οφειλή με την αρμόδια ΔΟΥ και πλέον ο ποδοσφαιριστής μπορεί να έρθει στην Ελλάδα χωρίς να κινδυνεύει να συλληφθεί!

* Ο Νώντας Παντελάκης έχει συζητήσεις με τον Βόλο, προκειμένου να ενταχτεί στο ρόστερ του. Η ομάδα της Μαγνησίας χρειάζεται έναν στόπερ μετά τον τραυματισμό του Μπασόνγκ και ο Παντελάκης ψάχνει ένα περιβάλλον που θα τον υπολογίζουν. Δεν έχει ξεκαθαρίσει αν ο 24χρονος αμυντικός θα παραχωρηθεί με δανεισμό ή με ελεύθερη μεταγραφή.

* Ο Παναθηναϊκός απάντησε αρνητικά στο αίτημα του ΟΦΗ για την παροχή 100 εισιτηρίων, για το σαββατιάτικο (31/8) παιχνίδι των δύο ομάδων στο ΟΑΚΑ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ