ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Έρχεται σύσκεψη κορυφής

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΝΤΑΝΙ ΠΟΓΙΑΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΝΤΑΝΙ ΠΟΓΙΑΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η νέα γκέλα στη Super League Interwetten και ο τρόπος που έχασε ο Παναθηναϊκός δυο βαθμούς κόντρα στην ΑΕΛ φέρνει προ των πυλών νέα σύσκεψη. Προβληματισμένος από την εικόνα των πράσινων ο Γιάννης Αλαφούζος.

Η νέα γκέλα του Παναθηναϊκού στη Λάρισα και δη ο τρόπος με τον οποίο έχασε στο φινάλε (στο 87ο λεπτό με το γκολ του Πινακά), άλλους δύο βαθμούς κόντρα στην ΑΕΛ (1-1) -σε ένα παιχνίδι που φάνηκε να ελέγχει για μία ώρα κι όφειλε να έχει "καθαρίσει"- όπως όλα δείχνουν φέρνει προ των πυλών (νέα) σύσκεψη κορυφής την Τρίτη (29/9) ανάμεσα στη διοίκηση και τις δύο "κεφαλές" του ποδοσφαιρικού τμήματος, τον Τσάβι Ρόκα και τον Ντάνι Πογιάτος.

Στη συζήτηση είναι πολύ πιθανό να συμμετάσχει κι ο ίδιος ο Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος ήταν πολύ προβληματισμένος όχι μόνο από τους χαμένους βαθμούς, αλλά και από την άκρως "αναιμική" εικόνα των "πράσινων" στο δεύτερο ημίχρονο, που έμοιαζαν σαν να... παίζουν διαρκώς με τη "φωτιά".

Ο Αλαφούζος είχε επικοινωνία με τους στενούς συνεργάτες του, αμέσως μετά τον αγώνα στο "Αλκαζάρ" και σε πρώτη φάση δεν δείχνει διατεθειμένος να πάρει "εν θερμώ" αποφάσεις. Η αρχική διάθεσή του είναι να κάνει υπομονή και να στηρίξει το πλάνο που ξεκίνησε με τους Ρόκα και Πογιάτος το περασμένο καλοκαίρι. Από την άλλη όμως τον προβληματίζει η (επαναλαμβανόμενα) «νοθρή» εικόνα και η αστάθεια του Παναθηναϊκού στα παιχνίδια του.

Και πλέον από ένα σημείο και μετά θα πρέπει να αρχίσει και η ομάδα να "δείχνει" πράγματα και να παίρνει και τα αποτελέσματα. Διότι τα περιθώρια έχουν... στενέψει πλέον για όλους.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ