ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ευκαιρίες στους μικρούς δίνει ο Δώνης ενόψει Παναχαϊκής

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-19 / ΠΑΟ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-19 / ΠΑΟ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Δώνης πήρε μαζί του τέσσερις παίκτες από την Κ19 του Παναθηναϊκού ενόψει της ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδας με την Παναχαϊκή. Μέσα και οι Μπεκ, Φάουστο.

Το 3-1 του πρώτου αγώνα υπέρ του Παναθηναϊκού επί της Παναχαϊκής δίνει την ευκαιρία ενόψει της ρεβάνς της Πέμπτης στον Γιώργο Δώνη να πάρει μαζί του στην αποστολή και αρκετούς παίκτες από την Κ19 των πράσινων ενώ δεν αποκλείεται κάποιοι εξ αυτών να αγωνιστικού κιόλας.

Συγκεκριμένα ο 50χρονος τεχνικός πήρε στην αποστολή τους Ζαγαρίτη, Αλεξανδρόπουλο, Βαγιαννίδη και Σερπέζη ενώ στην 20άδα βρίσκεται και ο Σέχου. Επίσης ο Έλληνας προπονητής αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε Φαούστο και Μπεκ που επίσης συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή.

Αντίθετα είναι εκτός για λόγους ξεκούρασης οι Μακέντα, Γιόχανσον, Πούγγουρας, Σένκεφελντ και Δώνης. Όπως επίσης εκτός αποστολής έμεινε ο Μολό που όπως έχουμε πει εδώ και καιρό μετράει αντίστροφα αλλά και ο Βέργος που όπως όλα δείχνουν και αυτός δεν υπολογίζεται.

Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Η αποστολή του Παναθηναϊκού αποτελείται από τους: Διούδη, Ξενόπουλο, Κολοβέτσιο, Αποστολάκη, Θεοχάρη, Μαυρομμάτη, Νούνες, Βαγιαννίδη, Ζαγαρίτη, Φαούστο, Κολοβό, Χατζηγιοβάνη, Μπεκ, Μπουζούκη, Κουρμπέλη, Αλεξανδρόπουλο, Σερπέζη, Περέα, Σέχου, Καμπετσή.

Στη διάρκεια της προπόνησης τώρα την Τετάρτη προπονήθηκαν κανονικά οι Ινσούα και Ζαχίντ και υπάρχουν ελπίδες για το δεύτερο να είναι στη διάθεση του Δώνη για το παιχνίδι με τον Βόλο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ