ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: H απουσία του Κουρμπέλη φέρνει ενισχυμένη μεσαία γραμμή

SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο Γιώργος Δώνης θα χρησιμοποιήσει έναν ακόμα χαφ για να αναπληρώσει την απώλεια του Κουρμπέλη, αλλά ακόμα δεν έχει καταλήξει στο σύστημα που θα παρατάξει τον Παναθηναϊκό εναντίον του Ατρόμητου.

Το "διπλό" του Παναιτωλικού επί του Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης" με 2-1 και η τέταρτη συνεχόμενη νίκη του Αστέρα Τρίπολης με 2-1 επί του ΟΦΗ έχουν περιπλέξει την πεντάδα. Ο Παναθηναϊκός έχασε τις ευκαιρίες του στα δύο προηγούμενα παιχνίδια να πάρει το προβάδισμα για την πέμπτη θέση και πλέον είναι υποχρεωμένος να νικήσει σήμερα (16/12) τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ, προκειμένου να προσπεράσει ξανά στη βαθμολογία.

Φυσικά, η αποστολή των "πράσινων" μόνο εύκολη δεν είναι. Απέναντι τους έχουν τους Περιστεριώτες, οι οποίοι είναι δεύτεροι και παραμένουν οι μοναδικοί που δεν ηττήθηκαν από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ. Το παιχνίδι μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ατρόμητου θεωρείται αμφίρροπο και τίποτα δεν προδιαθέτει για ένα άνετο κυριακάτικο βράδυ.

Ο Γιώργος Δώνης είχε μία επιστροφή και μία απώλεια, κατά την ανακοίνωση της αποστολή του Παναθηναϊκού. Ο Ματίας Γιόχανσον ξεπέρασε τη θλάση που τον ταλαιπωρεί και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του, παρέχοντας έναν κανονικό δεξιό μπακ για την ενδεκάδα. Από την άλλη, ο Δημήτρης Κουρμπέλης νιώθει ενοχλήσεις στην άρθρωση του αριστερού γόνατου και θα παρακολουθήσει το σημερινό ματς από την εξέδρα.

Λόγω της απουσίας του Κουρμπέλης, ο Δώνης αναμένεται να ενισχύσει τη μεσαία γραμμή του και αμφιταλαντεύεται ανάμεσα στο 4-3-3 και το 4-2-3-1. Ο Διούδης θα αρχίσει στην εστία και την τετράδα της άμυνας θα απαρτίζουν οι Γιόχανσον, Κολοβέτσιος, Μαυρομάτης και Ινσούα.

Στη μεσαία γραμμή, οι Κάτσε και Δώνης θεωρούνται οι δύο σίγουροι και την τρίτη θέση διεκδικούν οι Χατζηθεοδωρίδης και Στάικος, ανάλογα με το σχήμα που θα επιλέξει ο Δώνης. Τέλος, οι Χατζηγιοβάνης και Μπουζούκης θα παίξουν ως μεσοεπιθετικοί και ο Μακέντα στην κορυφή της επίθεσης.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ