ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Η ενδεκάδα κόντρα στην ΑΕΚ

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΒΟΛΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΒΟΛΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Δείτε την ενδεκάδα που επέλεξε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιώργος Δώνης για την εντός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ για τα playoffs της Super League. Με Καμπετσή και Μακέντα οι πράσινοι.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο για τα playoffs της Super League και ο προπονητής των πρασίνων, Γιώργος Δώνης, επέλεξε για το αρχικό σχήμα τους εξής:

Διούδης, Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Κουρμπέλης, Θεοχάρης, Ζαγαρίτης, Μπουζούκης, Ανουάρ, Αλεξανδρόπουλος, Μακέντα, Καμπετσής.

Αναπληρωματικοί οι: Ξενόπουλος, Κολοβός, Χατζηγιοβάνης, Μπεκ, Αθανασακόπουλος, Σερπέζης, Περέα.

Το τριφύλλι θα αγωνιστεί με τριάδα στην άμυνα. Επιστρέφει στην πράσινη ενδεκάδα ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Κουρμπέλης, ο οποίος εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής. Η δεύτερη αλλαγή αφορά την αναγκαστική αντικατάσταση του "λαβωμένου" Ηλία Χατζηθεοδωρίδη, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στο προ ημερών παιχνίδι της Τούμπας και θα μείνει "off" για δύο μήνες, από τον 19χρονο Βασίλη Ζαγαρίτη, ο οποίος τα πήγε περίφημα στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Ο Γιώργος Δώνης επέλεξε τελικά τον Σωκράτη Διούδη να υπερασπιστεί την εστία του Παναθηναϊκού και δεν προτίμησε τον Βασίλη Ξενόπουλο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ