ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Η επίθεση αποκτά μεγαλύτερο ροτέισον

SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ /  EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι Μουνιέ, Βέργος και Άλτμαν τέθηκαν στη διάθεση του Δώνη και δίνουν περισσότερες επιλογές για τη γραμμή κρούσης του Παναθηναϊκού.

Η ισοφάριση της Ξάνθης σε 2-2 στις καθυστερήσεις του κυριακάτικου παιχνιδιού στο ΟΑΚΑ, έθεσε σε δεύτερη μοίρα μερικά επιμέρους στοιχεία που παρουσίασε ο Παναθηναϊκός. Όπως την παρουσία μερικών ποδοσφαιριστών, οι οποίοι στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος είχαν μικρό ρόλο στο ροτέισον του Γιώργου Δώνη.

Ο Αντονί Μουνιέ βρέθηκε ξανά στην ενδεκάδα, μετά τη δεύτερη αγωνιστική. Ο Γάλλος επιθετικός χρησιμοποιήθηκε ως εξτρέμ, είχε διάθεση, αλλά δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις ανάγκες της αναμέτρησης.

Δεν συνεργάστηκε ικανοποιητικά με τους πλάγιους μπακ, έδειξε ότι δεν έχει ρυθμό και είχε μικρή συνεισφορά στην ανασταλτική λειτουργία. Είναι ολοφάνερο ότι ο Μουνιέ χρειάζεται χρόνο μέχρι να "θυμηθεί" τον καλό εαυτό του.

Ο Νίκος Βέργος πέρασε στο παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο και αποτέλεσε τον παρτενέρ του Φεντερίκο Μακέντα στην επίθεση. Ο 23χρονος στράικερ ήταν κινητικός και ουσιαστικός, βρέθηκε σε θέσεις βολής και βοήθησε τον Μακέντα, απελευθερώνοντας τον από τα μαρκαρίσματα των αντίπαλων αμυντικών. Για πρώτη φορά φέτος, ο Βέργος έδειξε ότι έχει προσαρμοστεί στα "θέλω" του Δώνη και θα προσθέσει μία αξιόπιστη λύση στη γραμμή κρούσης.

Ο Όμρι Άλτμαν δεν έπαιξε, αλλά συμπεριλήφθηκε στην 18άδα του Παναθηναϊκού μετά από δέκα ολόκληρους μήνες. Ο Δώνης δεν παραγνωρίζει ότι η επανέναρξη του Ισραηλινού φουνταριστού χρειάζεται προσοχή, ωστόσο είναι αποφασισμένος να τον επαναφέρει το συντομότερο δυνατό. Ο Άλτμαν ανυπομονεί να πατήσει στο χορτάρι και η εμπιστοσύνη του προπονητή του παρέχει ακόμα ένα ισχυρό κίνητρο.

Photo credits: eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ