ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: "Η ΕΠΟ ετσιθελικά διαλύει κάθε είδους προγραμματισμό των ΠΑΕ"

Παναθηναϊκός: "Η ΕΠΟ ετσιθελικά διαλύει κάθε είδους προγραμματισμό των ΠΑΕ"

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση για τον ορισμό του τελικού Κυπέλλου την 12η Σεπτεμβρίου και την αναβολή της πρεμιέρας της Super League τονίζοντας ότι "η ΕΠΟ ετσιθελικά διαλύει κάθε είδους προγραμματισμό των ΠΑΕ".

Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό ορίστηκε με ψήφους 10-4 και 1 "παρών" στην εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ για τις 12 Σεπτεμβρίου - πρώτη επιλογή η Ριζούπολη, δεύτερη το Πανθεσσαλικό - έτσι αναβάλλεται η πρεμιέρα του πρωταθλήματος που επρόκειτο να ξεκινήσει εκείνη τη μέρα.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή της τονίζει ότι "η ΕΠΟ ετσιθελικά διαλύει κάθε είδους προγραμματισμό των ΠΑΕ". Διαβάστε αναλυτικά:

"Φτάσαμε 13 ημέρες πριν την προγραμματισμένη έναρξη του πρωταθλήματος, για να αποφασίσει η ΕΠΟ ετσιθελικά να διαλύσει κάθε είδους προγραμματισμό των ΠΑΕ, με τον παράλογο ορισμό του τελικού Κυπέλλου στις 12 Σεπτεμβρίου. Ενός τελικού που θα μπορούσε να είχε διεξαχθεί εδώ και καιρό, αλλά τελικά επιλέχθηκε ως ημερομηνία η προκαθορισμένη για την πρεμιέρα της Super League 1, 12η Σεπτεμβρίου. Τέτοιες ακραίες συμπεριφορές πρέπει να προβληματίσουν το σύνολο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου αλλά και την Πολιτεία".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Ορίστηκε για 12/09 ο τελικός, αναβάλλεται η πρεμιέρα της Super League
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ