ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: "Ιδιαίτερα" από τον Δώνη στους μικρούς για τα λάθη

SUPERLEAGUE / ËÁÑÉÓÁ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA)
SUPERLEAGUE / ËÁÑÉÓÁ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Δώνης και οι συνεργάτες του αξιοποίησαν την ευκαιρία και έκαναν ένα ποδοσφαιρικό ιδιαίτερο στους νεαρούς του Παναθηναϊκού.

Με τους μικρούς του Παναθηναϊκού ασχολήθηκε στην προπόνηση της Δευτέρας (14/1) ο Γιώργος Δώνης. Το "τραίνο" μίλησε ατομικά με τους νεαρούς του ρόστερ, στο πλαίσιο της εκπαίδευσης για τη βελτίωση και την ωρίμανσή τους.

Ασφαλώς, η αφορμή δόθηκε από τα λάθη που υπέπεσαν στα τελευταία λεπτά της ισοπαλίας του Παναθηναϊκού με την Ξάνθη, ο Τάσος Χατζηγιοβάνης και ο Φάνης Μαυρομάτης. Ο Δώνης ήξερε ότι αργά ή γρήγορα, η ομάδα του θα πλήρωνε την απειρία πολλών ποδοσφαιριστών του και αυτό συνέβη στο κυριακάτικο (13/1) παιχνίδι.

Γι' αυτό, ο Δώνης και οι συνεργάτες του άδραξαν την ευκαιρία και έκαναν ιδιαίτερα στους μικρούς. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού είχε ξεχωριστή συζήτηση με τους Χατζηγιοβάνη και Μαυρομάτη, οι οποίοι δεν έλαβαν τιος σωστές αποφάσεις στις καθυστερήσεις, κάτι που επηρέασε την εξέλιξη του ματς.

Ο Δώνης προσπάθησε να τονώσει την αυτοπεποίθηση του Χατζηγιοβάνη και του Μαυρομάτη, επαναλαμβάνοντας ότι τους πιστεύει. Οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν ταλέντο και ικανότητες και το ζητούμενο είναι να μάθουν από τα λάθη τους, ώστε να αντιδρούν διαφορετικά στο μέλλον.

Επίσης, ο Δώνης και οι συνεργάτες του μίλησαν και με τους άλλους νεαρούς, για να περάσουν τα μηνύματα τους. Φυσικά, το προπονητικό επιτελείο του Τριφυλλιού δεν περιμένει ότι θα εξαλειφθούν τα σφάλματα και οι ολιγωρίες από τη μία στιγμή στην άλλη. Ωστόσο, το τάιμινγκ ήταν ιδανικό για ένα μάθημα, που θα βοηθήσει τους μικρούς να ανδρωθούν ταχύτερα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ