ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: "Καμπάνα" μιας εβδομάδας σε Εμμανουηλίδη

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα και για μία εβδομάδα θα προπονείται μόνος του. Στην φυσική κατάσταση έδωσε έμφαση ο Δώνης στην πρωινή προπόνηση της Τρίτης (19/02).

Σε πειθαρχικό παράπτωμα υπέπεσε ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και όπως αποφασίστηκε θα προπονείται μόνος του για μία εβδομάδα. Αυτή η απόφαση προήλθε έπειτα από συνεννόηση ανάμεσα στον Νίκο Νταμπίζα και τον Γιώργο Δώνη.

Ο Εμμανουηλίδης θα κάνει ατομικό πρόγραμμα για μία εβδομάδα και στη συνέχεια αναμένεται να μπει ξανά μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο Νίκος Νταμπίζας και ο Γιώργος Δώνης πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι δίνουν μεγάλο βάρος και στο εξωαγωνιστικό κομμάτι παίζοντας έτσι και το ρόλο του παιδαγωγού για τους νεαρούς αθλητές των πρασίνων.

Πιθανότατα, η τιμωρία του 18χρονου επιθετικού των πρασίνων να αποτελεί μήνυμα και για τους υπόλοιπους παίκτες.

ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Με πρωινή προπόνηση και χωρίς άλλα προβλήματα ξεκίνησε η προετοιμασία για τον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής με τον Πανιώνιο.

Το πρόγραμμα ήταν υψηλής έντασης με έμφαση στην φυσική κατάσταση.'Ολοι οι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά με εξαίρεση τους Ινσούα, Κουλιμπαλί, που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Νέα προπόνηση έχει προγραμματιστεί για σήμερα το απόγευμα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ