ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Καμπετσής δίπλα σε Μακέντα

Παναθηναϊκός: Καμπετσής δίπλα σε Μακέντα

Οι καλές εμφανίσεις του 21χρονου επιθετικού στα τρία τελευταία ματς των playoffs αναμένεται να του δώσουν φανέλα... βασικού στο παιχνίδι με τον Άρη στο ΟΑΚΑ (1/7, 19:15) για την 5η αγωνιστική των αγώνων κατάταξης.

Η πολύ καλή και -κυρίως- σοβαρή εικόνα που παρουσίασε ο Αργύρης Καμπετσής (και) στα τρία τελευταία παιχνίδια τωνplayoffsκόντρα σε ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό, ΟΦΗ (όπου πέτυχε ένα γκολ που ακυρώθηκε λόγω φάουλ του Περέα και είχε κι άλλες δύο μεγάλες στιγμές), τον φέρνει δικαιωματικά στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι με τον Άρη (01/07, 19:15) στο ΟΑΚΑ, για την 5αγωνιστική των αγώνων κατάταξης.

Ο 21χρονος επιθετικός, άρπαξε την ευκαιρία που του δόθηκε στους τελευταίους τρεις αγώνες και ο Γιώργος Δώνης έχει αποφασίσει να του δώσει φανέλα... βασικού, δίπλα στον Φεντερίκο Μακέντα σε διάταξη 4-4-2.

Αυτή αναμένεται να είναι η πρώτη συνύπαρξη των δύο επιθετικών στην "πράσινη" ενδεκάδα -από το ξεκίνημα αγώνα- κατά την εφετινή σεζόν (πέρσι είχαν ξεκινήσει μαζί σε αρκετά ματς) και η πρώτη ταυτόχρονη παρουσία τους στο γήπεδο, μετά τα 14 λεπτά (73’-87’) που έπαιξαν παρέα στην κορυφή της επίθεσης του "τριφυλλιού" στο β’ ημίχρονο του αγώνα της 13Ιουνίου κόντρα στον ΠΑΟΚ (2αγωνιστικήplayoffs).

Η είσοδος του Καμπετσή (αντί του Κολοβού) θα είναι εκτός απροόπτου και η μοναδική αλλαγή στον "πράσινο" σχηματισμό σε σχέση με το παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου (27/06) με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο (0-0), αν και μέχρι την Τρίτη (30/6) υπήρχαν σκέψεις του Δώνη να δώσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στον Ανουάρ, αντί του Αγιούμπ που αρχίζει να βγάζει ορισμένα σημάδια κόπωσης. Πόσω μάλλον, απ’ τη στιγμή που την Κυριακή (05/07) ακολουθεί και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Στις υπόλοιπες θέσεις τα πράγματα είναι λίγο-πολύ δεδομένα. Ο Διούδης θα ξεκινήσει κάτω απ’ τα γκολπόστ, οι Θεοχάρης, Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδης θα συνθέσουν την αμυντική τετράδα, ενώ ο Κουρμπέλης ("6άρι") θα έχει ως παρτενέρ έναν εκ των Αγιούμπ ή Ανουάρ. Στο δεξιό άκρο (αλλά με οδηγία να συγκλίνει) θα πάρει θέση ο Μπουζούκης, ενώ στα αριστερά θα ξεκινήσει ο Χατζηγιοβάνης. Στην επίθεση, όπως τονίστηκε και πιο πάνω, αναμένεται να ξεκινήσουν μαζί οι Μακέντα και Καμπετσής.

Στον άκρως... νεανικό κι αποτελούμενο στην πλειοψηφία του από νεαρούς επαγγελματίες της Κ19 πάγκο του Παναθηναϊκού θα βρίσκονται οι Χριστογεώργος, Περέα, Αλεξανδρόπουλος, Σερπέζης, Αθανασακόπουλος, Ζαγαρίτης και Τζαβίδας. Με τον τελευταίο ο Δώνης είχε τετ-α-τετ το τελευταίο διήμερο και δεν αποκλείεται (εάν το ευνοήσουν οι συνθήκες του αγώνα) να του δώσει λίγο χρόνο συμμετοχής προς το φινάλε και την ευκαιρία να πραγματοποιήσει το επίσημο ντεμπούτο του με την ανδρική ομάδα του Παναθηναϊκού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ