ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Καταθέτει πρόταση ανανέωσης στον Χρήστο Δώνη

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός ενημέρωσε τον Χρήστο Δώνη ότι την Τρίτη (25/02) θα του καταθέσει πρόταση ανανέωσης. Ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα όπως είπε ο Τάσος Νικολογιάννης στον Sport24 Radio 103,3.

Σειρά στις υποθέσεις των ανανεώσεων στον Παναθηναϊκό παίρνει ο Χρήστος Δώνης. Οι πράσινοι ειδοποίησαν την πλευρά του 25χρονου μέσου ότι την Τρίτη (25/02) θα του καταθέσει πρόταση ανανέωσης.

Αυτό, ήταν κάτι που είχε δρομολογηθεί τις προηγούμενες εβδομάδες. Τότε είχε γίνει μία πρώτη επαφή με τον ποδοσφαιριστή και του τονίστηκε ότι υπάρχει πρόθεση για ανανέωση. Έτσι, ενημερώθηκε ότι αυτό θα συμβεί την Τρίτη (25/02).

Ο ποδοσφαιριστής από τη δική του πλευρά περιμένει τι θα του πει ο Παναθηναϊκός. Σίγουρα, όλη αυτή η φασαρία που έχει γίνει γύρω από το όνομα του τον έχουν επηρεάσει αρνητικά. Από την άλλη έχει δέσιμο με την ομάδα και κανείς δεν μπορεί να ξέρει ποιες θα είναι οι εξελίξεις.

Το γεγονός ότι αυτή η επαφή γίνεται αμέσως μετά τη διαμάχη ανάμεσα σε Γιώργο Δώνη και Αλαφούζο μπορεί να εκληφθεί και ως μία προσπάθεια από πλευράς διοίκησης να πέσουν οι τόνοι και να ηρεμήσει η κατάσταση μέχρι να γίνει ειλικρινής συζήτηση όποτε γίνει αυτό.

Πάντα υπάρχει η προοπτική του εξωτερικού, για αυτό συνεργάζεται με το γραφείο του Γκονζάλβες για αυτό και η απάντησή του δύσκολα θα είναι άμεση.

Ακούστε όλα όσα είπε ο Τάσος Νικολογιάννης στον Sport24 Radio 103,3.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ