Ο Νίκος Νταμπίζας έχει εντείνει την πίεση του στον Τζακ Ρόντγουελ για να αποδεχτεί οριστικά την πρόταση του Παναθηναϊκού.

Εκνευριστική στασιμότητα επικρατεί στη διαπραγμάτευση του Τζακ Ρόντγουελ με τον Νίκο Νταμπίζα. Ο Άγγλος αμυντικός χαφ επιδιώκει να κερδίσει χρόνο με προφάσεις, σε μία προσπάθεια να εξαντλήσει το χρόνο για να παίξει στην Premier League. Προφανώς, αυτό δεν περνά απαρατήρητο από τον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού.

ADVERTISING

Από τις αρχές Αυγούστου, ο Νταμπίζας και ο Ρόντγουελ έχουν συμφωνήσει στο περίγραμμα της συνεργασίας τους και απομένουν μερικές λεπτομέρειες. Ωστόσο, ο 28χρονος ποδοσφαιριστής «πατάει» πάνω στους όρους για να επιμηκύνει τις επαφές. Επί της ουσίας, διαφωνία δεν υπάρχει, αφού ο Ρόντγουελ δεν επιθυμεί να «κάψει» την μόνη χειροπιαστή πρόταση που έχει μέχρι τώρα.

Πως θα αντιδράσει ο Νταμπίζας; Ούτε αυτός έχει μεγάλη ευελιξία, αφού δεν διαθέτει στη short-list μία εναλλακτική ανάλογη με τον Ρόντγουελ. Ο Άγγλος είναι ο μοναδικός ποιοτικός παίκτης που ανταποκρίνεται στα οικονομικά στάνταρ του Παναθηναϊκού, με αυτό το βιογραφικό και την ευχέρεια να παίξει ως αμυντικός χαφ και στόπερ. Οπότε, ο Νταμπίζας αναγκαστικά περιμένει…

ADVERTISING

Προς το παρόν, ο Νταμπίζας δεν έχει θέσει αυστηρό τελεσίγραφο, αλλά έχει εντείνει την πίεση του για να αποσπάσει το «ναι» του Ρόντγουελ. Ο Άγγλος αντιλαμβάνεται ότι τα περιθώρια στενεύουν, αλλά είναι άγνωστο για πόσο προτίθεται να… τραβήξει το σκοινί. Πάντως, αν ξαφνικά βρεθεί ένας παίκτης που να ταιριάζει στο προφίλ που θέλει ο Νταμπίζας, εκείνος θα σπεύσει να τον κλείσει άμεσα.