ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Με Κουρμπέλη η αποστολή του τριφυλλιού

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Παναθηναϊκός, Κουρμπέλης, Δώνης, Τζανδάρης (eurokinissi) EUROKINISSI

Ο Γιώργος Δώνης μετά την προπόνηση της Παρασκευής ανακοίνωσε αποστολή 22 ποδοσφαιριστών για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Αστέρα και πήρε μαζί του τον Δημήτρη Κουρμπέλη.

Με τον Δημήτρη Κουρμπέλη στη σύνθεση του θα υποδεχθεί τον Αστέρα το Σάββατο ο Παναθηναϊκός με τον διεθνή μέσο να προπονείται κανονικά την Παρασκευή και να συμπεριλαμβάνεται από τον Γιώργο Δώνη στην 22μελή αποστολή που ανακοίνωσε μετά το τέλος του προγράμματος.

Στην αποστολή σε σχέση με το ματς των Ιωαννίνων έχουν επιστρέψει τόσο ο Κάτσε όσο και ο Μακέντα που εξέτισαν την τιμωρία τους.

Η αποστολή αποτελείται από τους: Διούδη, Ξενόπουλο, Γιόχανσον, Κολοβέτσιο, Οικονόμου, Χατζηθεοδωρίδη, Μαυρομάτη, Παντελάκη, Πούγγουρα, Στάικο, Άλτμαν, Δώνη, Μουνιέ, Χατζηγιοβάνη, Μπουζούκη, Κουρμπέλη, Τζανδάρη, Κάτσε, Αρμενάκα, Μακέντα, Βέργο, Καμπετσή.

Αντίθετα εκτός 22άδας έμεινε ο Ινσούα ο οποίος είναι αμφίβολος και για το παιχνίδι της επόμενης εβδομάδας με τον Πανιώνιο και φυσικά ο Κουλιμπαλί που είναι επίσης τραυματίας αλλά και οι Κότσαρης, Εμμανουηλίδης, Σέχου, Θεοχάρης, Αποστολάκης.

Ο Δώνης θα πρέπει να κόψει τέσσερις πράσινους λίγη ώρα πριν την έναρξη του αγώνα με τον Αστέρα από τη στιγμή που έχει πάρει μαζί του 22 ποδοσφαιριστές.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ