ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Με προϋποθέσεις το "ναι" για Χατζηγιοβάνη

Παναθηναϊκός: Με προϋποθέσεις το "ναι" για Χατζηγιοβάνη

Ο Νίκος Νταμπίζας θα συζητήσει την προοπτική πώλησης του Τάσου Χατζηγιοβάνη, αρκεί να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις που θέτει ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Η πρόθεση του Νίκου Νταμπίζα είναι να διατηρήσει τον Τάσο Χατζηγιοβάνη στο ρόστερ του Παναθηναϊκού. Αυτός ήταν ο λόγος που κατέθεσε πρόταση στον 22χρονο εξτρέμ για την επέκταση του συμβολαίου του και θα κάνει δεύτερο κύκλο επαφών μαζί του τον Ιούλιο, παρά την πρώτη αρνητική απάντηση.

Βέβαια, στο ποδόσφαιρο τα πάντα είναι ρευστά. Αν στο τέλος ο Χατζηγιοβάνης δεν ανανεώσει, τότε ο Νταμπίζας θα σκεφτεί την προοπτική της μεταγραφής. Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού δεν απορρίπτει τις πωλήσεις, αλλά προσπαθεί να επιβάλλει τους όρους του σε μία συμφωνία.

Συγκεκριμένα, στην υπόθεση του Χατζηγιοβάνη ο Νταμπίζας έχει ορίσει τις προϋποθέσεις για να πει το "ναι" σε μία προσφορά. Ο Νταμπίζας είναι απόλυτος ότι δεν πρόκειται να ξεπουλήσει κανέναν ποδοσφαιριστή και δεν θα μιλήσει με όποιον τον πλησιάσει με διάθεση να αγοράσει... κοψοχρονιά. Τι ζητάει ο Νταμπίζας;

* Ένα ποσό που όχι απλά ανταποκρίνεται στην τωρινή αξία του Χατζηγιοβάνη, αλλά που να εκφράζει ένα μέρος της μελλοντικής εξέλιξης του. Αυτό που προκύπτει από το Τριφύλλι είναι ότι ο ο παίκτης κοστολογείται μίνιμουμ στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ.

* Ευνοϊκή καταβολή των χρημάτων για τον Παναθηναϊκό, ώστε το ταμείο να “ανακουφιστεί” από την πώληση. Αυτό μεταφράζεται σε υψηλή προκαταβολή και εξόφληση σε λίγες δόσεις και όχι σε μία μακροχρόνια αποπληρωμή του αντιτίμου.

* Ο Νταμπίζας πιστεύει στη μεταπωλητική αξία του Χατζηγιοβάνη και θεωρεί ότι σε ένα πρωτάθλημα με υψηλότερη προβολή, η τιμή του θα αυξηθεί σύντομα. Για αυτό, θα απαιτήσει να προβλεφθεί ποσοστό μεταπώλησης.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ