ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Με Σερπέζη, Μαυρομμάτη η ενδεκάδα στην Τρίπολη

ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
Serpezis, Panathinaikos/eurokinissi EUROKINISSI

Ο Πογιάτος στην πρώτη ενδεκάδα της φετινής σεζόν για τον Παναθηναϊκό επέλεξε τον Σερπέζη για το αρχικό σχήμα αντί του Μπουζούκη ενώ ο Μαυρομμάτης θα καλύψει τη θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Τους Σερπέζη και Μαυρομμάτη στο αρχικό σχήμα του Παναθηναϊκό επέλεξε κόντρα στον Αστέρα ο Ντάνι Πογιάτος. Ο πρώτος θα αγωνιστεί στα χαφ και ο δεύτερος ως αριστερό μπακ ενώ ο Ζαγαρίτης έμεινε στον πάγκο. Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού αποτελείται από τους: Διούδη, Σάντσες, Βέλεθ, Πούγγουρα, Μαυρομμάτη, Κουρμπέλη, Αγιούμπ, Σερπέζη, Σαβιέρ, Καρλίτος, Μακέντα.

Στα γκολπόστ θα είναι ο Διούδης με τον Σάντσες να παίζει ως δεξί μπακ και τον Μαυρομμάτη αριστερά. Οι Βέλεθ και Πούγγουρας θα είναι στο κέντρο της άμυνας με τον Κουρμπέλη να παίζει μπροστά τους ως αμυντικό χαφ έχοντας δίπλα του τους Αγιούμπ και Σερπέζη. Στην τριάδα της επίθεσης ο Καρλίτος θα είναι αριστερά ο Σαβιέρ δεξιά και ο Μακέντα στην κορυφή της επίθεσης.

Στον πάγκο βρίσκονται οι: Ξενόπουλος, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Αϊτόρ, Αθανασακόπουλος, Καραγιάννης, Ζαγαρίτης, Αλεξανδρόπουλος, Τζαβίδας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ