ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Με τρεις αλλαγές για την πρώτη φετινή νίκη επί του Ολυμπιακού

SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Κυριακή το βράδυ τον αήττητο τη φετινή σεζόν Ολυμπιακό και έχει διπλό κίνητρο για να φτάσει στην κατάκτηση των τριών βαθμών. Ο Δώνης επαναφέρει στο αρχικό σχήμα τους Διούδη, Ανουάρ.

Τη φετινή σεζόν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έχουν βρεθεί αντιμέτωποι τρεις φορές με τους ερυθρόλευκους να μετρούν δύο νίκες ενώ ένα ματς, το πρώτο της κανονικής διάρκειας στο ΟΑΚΑ, είχε λήξει ισόπαλο 1-1.

Την Κυριακή το βράδυ το τριφύλλι θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (21:30, NOVASPORTS) έχοντας αρκετά κίνητρα για να φτάσει στη νίκη και την κατάκτηση των τριών βαθμών.

Αρχικά θέλει αν κερδίσει για πρώτη φορά φέτος τους ερυθρόλευκους. Κάτι το οποίο θα βάλει και τέλος στο αήττητο της φετινής σεζόν για την ομάδα του Πειραιά. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως ο Παναθηναϊκός είναι η πρώτη ομάδα που είχε πάρει αήττητο πρωτάθλημα το 1964, ρεκόρ που ισοφάρισε πέρυσι ο ΠΑΟΚ.

Επίσης οι πράσινοι θέλουν τη νίκη για να δείξουν πως η εμφάνιση τους στο Καραϊσκάκης και τα τρία γκολ που δέχτηκαν δεν ήταν κάτι παρά μόνο μια κακή βραδιά. Άλλωστε φέτος οι παίκτες του Γιώργου Δώνη στα περισσότερα ντέρμπι ήταν ανταγωνιστικοί.

Όπως ξέρουν όλοι η κατάσταση που βρίσκονται οι δύο ομάδες πριν από ένα "αιώνιο ντέρμπι" δεν παίζει κανέναν ρόλο καθώς αυτά τα ματς είναι ιδιαίτερα.

Αναφορικά με την ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Γιώργος Δώνης στο παιχνίδι της Κυριακής αναμένεται να έχει δύο ή τρεις αλλαγές σε σχέση με το ματς κόντρα στον Άρη ενώ ο 50χρονος τεχνικός έχει δίλημμα τόσο για μια θέση στην ενδεκάδα όσο και για το σύστημα.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΔΙΟΥΔΗ, ΑΝΟΥΑΡ, ΠΑΙΖΕΙ ΜΙΑ ΘΕΣΗ

Συγκεκριμένα ο έμπειρος τεχνικός αναμένεται να επαναφέρει στο αρχικό σχήμα τους Διούδη και Ανουάρ και προβληματίζεται για το ποιος εκ των Καμπετσή ή Κολοβού θα βρει θέση στην ενδεκάδα. Όσο για το σύστημα στο μυαλό του Δώνη βρίσκεται και η τριάδα στην άμυνα, όπως στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα με τον Άρη.

Ο 50χρονος τεχνικός θα βάλει τον Διούδη κάτω από τα γκολπόστ με τους Θεοχάρη, Σένκεφελντ, Κολοβέτσιο και Χατζηθεοδωρίδη να παίζουν στην άμυνα. Στο κέντρο θα αγωνιστούν οι Κουρμπέλης, Ανουάρ με τους Μπουζούκη, Χατζηγιοβάνη και έναν εκ των Κολοβού ή Καμπετσή να συμπληρώνει την τριάδα πίσω από τον μοναδικό προωθημένο που θα είναι ο Μακέντα.

Σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός παίξει με τριάδα στην άμυνα οι Χατζηγιοβάνης και Χατζηθεοδωρίδης θα είναι τα δύο μπακ χαφ και από εκεί και πέρα θα υπάρξουν οι αλλαγές στη διάταξη των πράσινων.

Ο Δώνης βέβαια έχει λίγες ακόμη ώρες πριν ανακοινώσει την Κυριακή το απόγευμα στους ποδοσφαιριστές του την ενδεκάδα του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ