ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Μένει ελεύθερος την Τετάρτη και έρχεται στην Αθήνα ο Αντονίτο

Valladolid's Antonito, left and Real Madrid's Rodrygo jump for the ball during a Spanish La Liga soccer match between Valladolid and Real Madrid at the Jose Zorrilla stadium in Valladolid, Spain, Sunday Jan. 26, 2020. (AP Photo/Ricardo Ordonez)
Valladolid's Antonito, left and Real Madrid's Rodrygo jump for the ball during a Spanish La Liga soccer match between Valladolid and Real Madrid at the Jose Zorrilla stadium in Valladolid, Spain, Sunday Jan. 26, 2020. (AP Photo/Ricardo Ordonez) AP

Ο Αντονίτο αναμένεται να λύσει την Τετάρτη (16/9) το συμβόλαιο του με τη Βαγιαδολίδ και εν συνεχεία θα ταξιδέψει στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.

Την πράσινη φανέλα, με το τριφύλλι στο μέρος της καρδιάς, προβάρει πλέον ο Αντονίτο Ρεγάλ. Ο Ισπανός δεξιός μπακ, το όνομα του οποίου αποκάλυψε από το μεσημέρι της Κυριακής (13/9) το Sport24.gr, αναμένεται εντός της Τετάρτης 16/9 να λύσει το συμβόλαιό του με τη Βαγιαδολίδ -το οποίο έληγε το επόμενο καλοκαίρι- ξεπερνώντας πια και το τελευταίο "εμπόδιο" για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό.

Η άφιξη του 32χρονου ακραίου αμυντικού στην Αθήνα αναμένεται το αργότερο έως το απόγευμα της Πέμπτης (17/9), καθότι θα πρέπει να επιστρέψει πρώτα στην Ελλάδα κι ο Τσάβι Ρόκα, ο οποίος βρίσκεται στη Βαρκελώνη για ένα πολύ σοβαρό, οικογενειακό θέμα.

Ο Αντονίτο πάντως, έχει ήδη αρχίσει να... πακετάρει κι εφόσον δεν αλλάξει κάτι στο σχεδιασμό των δύο πλευρών, θα έρθει μέσα στις επόμενες 48 ώρες στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις, να συζητήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας δύο ετών με τον Παναθηναϊκό. Οι δε απολαβές του 32χρονου, που θα συμπληρώσει μαζί με τον Φακούντο Σάντσες το δίδυμο στο δεξιό άκρο της άμυνας του τριφυλλιού, θα φτάσουν τις 160.000€ σε ετήσια βάση όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από την Ισπανία.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ