ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Μετά τις 15 Οκτωβρίου ο Βιγιαφάνιες

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού
Ο Λούκας Βιγιαφάνιες κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού EUROKINISSI SPORTS

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες δεν θα είναι στη διάθεση του Πογιάτος ούτε στο ματς με τον Άρη αφού η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε έδειξε νέο πρόβλημα. Ανεβάζει στροφές ο Εμμανουηλίδης.

Θα αργήσει και άλλο η επιστροφή του Λούκας Βιγιαφάνιες στον Παναθηναϊκό. Ο Αργεντινός υποβλήθηκε σε μαγνητική για να φανεί η πορεία της αποθεραπείας του από την θλάση που είχε υποστεί στις 21 Αυγούστου (υπερέκταση στον δεξιό προσαγωγό).

Η μαγνητική έδειξε πλήρη επούλωση στην περιοχή της θλάσης, αλλά με υπερτροφία στον ουλώδη ιστό.

Κατόπιν αυτού αποφασίστηκε να μειωθούν τα φορτία προπόνησης της επόμενης εβδομάδας ώστε να επανέλθει πλήρως στο πρόγραμμα της ομάδας τη μεθεπόμενη εβδομάδα.

Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Ότι ο Λούκας Βιγιαφάνιες δεν θα αγωνιστεί ούτε στο ματς απέναντι στον Άρη την επόμενη εβδομάδα και από την πορεία του την μεθεπόμενη θα φανεί αν θα είναι σε θέση να μπει σε φουλ πρόγραμμα στο διάστημα της διακοπής για τις εθνικές ομάδες προκειμένου να προλάβει να είναι στην αποστολή για το ματς με τον ΟΦΗ την πέμπτη αγωνιστική

Η προπόνηση της Παρασκευής είχε και ένα ευχάριστο νέο για τον Πογιάτος. Στο σημερινό πρόγραμμα πήρε χρόνο με την ομάδα ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης, βγάζοντας το πρώτο μέρος.

Οι πράσινοι προπονήθηκαν για περίπου 1,5 ώρα με ασκήσεις τακτικής και διπλό στα 3/4 του γηπέδου. Απουσίασε ο Μαυρομμάτης λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ