Οι προπονήσεις εδώ και δύο εβδομάδες περίπου έχουν σταματήσει σε όλες τις ομάδες και στον Παναθηναϊκό και στο καλύτερο σενάριο θα αρχίσουν μετά το Πάσχα.

Την προηγούμενη εβδομάδα μέσω της Σούπερ Λίγκα οι ομάδες είχαν ζητήσει από την Κυβέρνηση να αρχίσουν προπονήσεις οι παίκτες σε γκρουπ ανά πέντε άτομα και η απάντηση που τους δόθηκε ήταν ότι δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει αυτό μέχρι τέλος Μαρτίου και μόνο από τον Απρίλιο μπορεί να γίνει και ανάλογα με την εξέλιξη της πανδημίας.

ADVERTISING

Τα νέα μέτρα για τον περιορισμό κυκλοφορίας στους δρόμους και οι ανησυχίες των ειδικών, ότι ο Απρίλιος θα είναι ο πιο δύσκολος μήνας για την Ελλάδα, πάνε πίσω και τις προπονήσεις των παικτών.

Στον Παναθηναϊκό πλέον το συζητάνε, ότι το συντομότερο, που μπορεί να αρχίσουν οι προπονήσεις είναι μετά το Πάσχα , δηλαδή το τελευταίο δεκαήμερο του Απριλίου. Αυτό σημαίνει, ότι για τρεις εβδομάδες ακόμα τουλάχιστον οι παίκτες θα συνεχίσουν τα ατομικά τους προγράμματα.

ADVERTISING

Οσο για τον χρόνο, που θα χρειαστεί να επανέλθουν οι παίκτες , για να είναι έτοιμοι να παίξουν αυτός είναι τουλάχιστον δύο εβδομάδες. Φυσικά είναι ανάλογα και πόσο θα μείνουν τελικά χωρίς προπονήσεις στο γήπεδο με την ομάδα. Ο Δώνης και οι συνεργάτες του έχουν υπολογίσει, ότι για ένα μήνα μακριά από τις προπονήσεις χρειάζονται δύο –τρεις εβδομάδες, για να είναι οι παίκτες και πάλι έτοιμοι να παίξουν. Καταλαβαίνει κανείς, βέβαια , ότι παίζουν και κάποιο ρόλο τα ατομικά προγράμματα, που ακολουθούν οι παίκτες όλο αυτό το διάστημα.