ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Μια οικογένεια πριν και μετά το ματς με Αστέρα το τριφύλλι

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÁÓÔÅÑÁÓ ÔÑÉÐÏËÇÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÁÓÔÅÑÁÓ ÔÑÉÐÏËÇÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η παρακάμερα του Παναθηναϊκού κατέγραψε όσα συνέβησαν πριν, στη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα με τον Αστέρα. (VIDEO)

Σε ένα ακόμη παιχνίδι του Παναθηναϊκού η πράσινη παρακάμερα ήταν εκεί και πήρε θέση από νωρίς. Κατέγραψε όσα συνέβησαν πριν και μετά το τέλος του αγώνα με τον Αστέρα και παρουσιάζει στους φίλους του τριφυλλιού ένα επτάλεπτο βίντεο.

Δείτε όσα κατέγραψε η κάμερα από την άφιξη του Νίκου Νταμπίζα και της αποστολής του Παναθηναϊκού μέχρι την παρουσία του Κουλιμπαλί με την μικρή του κόρη στα αποδυτήρια μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Δείτε τους τέσσερις παίκτες που έμειναν εκτός αποστολής να γυμνάζονται μόνοι τους πριν την έναρξη του αγώνα και εν συνεχεία τον μασκοφόφρο Κουρμπέλη να κάνει ζέσταμα με τη μάσκα και να την βγάζει μόνο κατά την παρουσίαση των δυο ομάδων.

Ο Δώνης δεν σταμάτησε να δίνει οδηγίες ενώ η αγωνία του πάγκου ήταν έκδηλη από τα πρώτα λεπτά. Στο γκολ του Άλτμαν άπαντες ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς και δη το ιατρικό τιμ γνωρίζοντας τη δουλειά που έχει ρίξει ο Ισραηλινός όλο το προηγούμενο διάστημα.

Η παρακάμερα ολοκληρώνεται με τον έξαλλο πανηγυρισμό του Κουρμπέλη που χτύπησε τον πάγκο μετά το σφύριγμα της λήξης και με την αγκαλιά όλων των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού στο κέντρο του γηπέδου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ