ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Μπαίνει στο παιχνίδι ο Δώνης

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Δώνης άφησε τους παίκτες του Παναθηναϊκού να αποφορτιστούν την Τρίτη και σήμερα (18/9) τους περιμένει στο Κορωπί.

Έχουν περάσει τρεις ημέρες από την αναμέτρηση του "Κλεάνθης Βικελίδης", αλλά οι παρενέργειες ταλαιπωρούν ακόμα τον Παναθηναϊκό. Μετά τις πυκνές εξελίξεις που σημειώθηκαν τη Δευτέρα (16/9), ο Γιώργος Δώνης έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές την Τρίτη (17/9), προκειμένου να αποφορτιστούν και να ηρεμήσουν.

Την ίδια ανάγκη είχε και ο προπονητής του Τριφυλλιού, ο οποίος βίωσε δύσκολες ώρες μετά την ήττα από τον Άρη. Ωστόσο, δεν υπάρχει περισσότερος χρόνος αφού το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είναι προ των πυλών. Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν σήμερα (18/9) αρχίζοντας την προετοιμασία για τον αιώνιο αντίπαλο.

Ακόμα δεν υπάρχει εικόνα για τα σχέδια του Δώνη, ο οποίος αναμένεται να ανοίξει κάποια από τα χαρτιά του στη σημερινή προπόνηση. Το ενθαρρυντικό είναι ότι θα τεθεί ξανά στη διάθεση του ο Δημήτρης Κουρμπέλης, ο οποίος εξέτισε την ποινή του. Η παρουσία του αρχηγού είναι σημαντική, γιατί έχει επιρροή σε όλα τα επίπεδα του παιχνιδιού του Παναθηναϊκού.

Από εκεί και πέρα, ο Δώνης θα εστιάσει στο ψυχολογικό κομμάτι γιατί σε ότι αφορά την τακτική και τα πρόσωπα, οι επιλογές του είναι μετρημένες. Ο Δώνης πρέπει να βρει τρόπο να βελτιώσει θεαματικά τον Παναθηναϊκό μέσα σε λίγες μέρες, μετά το... ναυάγιο της Θεσσαλονίκης και είναι προφανές ότι η αποστολή του προμηνύεται δύσκολη.

Επιπλέον, ο Δώνης αναμένεται να μιλήσει με τους παίκτες του, κάτι που δεν έκανε στην προπόνηση της Δευτέρας. Ο 50χρονος προπονητής απείχε από τη συζήτηση του Νίκου Νταμπίζα με τους ποδοσφαιριστές, όμως από σήμερα αναμένεται να πιάσει δουλειά. Ο Δώνης είναι πιο ήρεμος συγκριτικά με τις προηγούμενες μέρες και εκφράζει την πίστη του για ένα θετικό αποτέλεσμα στο ντέρμπι.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ