ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Μπαίνουν τη Δευτέρα Ινσούα και Κουλιμπαλί

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
Ινσούα, Παναθηναϊκός, (eurokinissi) EUROKINISSI

Ο Εμμάνουελ Ινσούα επισκέφτηκε γναθοχειρούργο, ενώ ο Ουσμάν Κουλιμπαλί γυμνάζεται πιο εντατικά. Ο Γιώργος Δώνης περιμένει τα νεότερα για τους δύο παίκτες. Διαβάστε στοSport24.gr.

Βάσιμες ελπίδες ότι ο Εμμάνουελ Ινσούα και ο Ουσμάν Κουλιμπαλί θα προλάβουν το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, έχει ο Γιώργος Δώνης. Οι δύο ποδοσφαιριστές οι οποίοι ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς, ίσως να τεθούν στη διάθεση του προπονητή του Παναθηναϊκού την επόμενη εβδομάδα.

Ο Κουλιμπαλί αναμένεται να ξεπεράσει τη θλάση στον αριστερό οπίσθιο μηριαίο και τη Δευτέρα (25/2) θα δοκιμάσει να προπονηθεί με τους συμπαίκτες του. Ο Αφρικανός αμυντικός αισθάνεται καλύτερα και ήδη γυμνάζεται σε πιο έντονους ρυθμούς αυτές τις μέρες.

Ο Ινσούα επισκέφτηκε την Τετάρτη (20/2) τον γναθοχειρούργο, ο οποίος μέτρησε τις διαστάσεις του προσώπου του για να προσαρμόσει την προστατευτική μάσκα. Ο Αργεντινός θα μεταβεί στον ίδιο γιατρό την Πέμπτη (21/2), ώστε να φορέσει τη μάσκα και να πραγματοποιηθούν οι τελευταίες αναγκαίες προσαρμογές.

Οι πόνοι στο αριστερό ζυγωματικό του Ινσούα έχουν μειωθεί, αλλά δεν έχουν εξαλειφθεί. Αν ο Αργεντινός δεν πονάει την επόμενη εβδομάδα, τότε θα αρχίσει προπονήσεις με την ομάδα και θα αγωνιστεί εναντίον του ΠΑΟΚ. Το ιατρικό επιτελείο τον παρακολουθεί και θα ενημερώσει τον Δώνη για τα περαιτέρω.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ