ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: "Μπήκε" στο πρόγραμμα ο Σένκεφελντ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μία εβδομάδα μετά τον τραυματισμό του στο γλουτό που του στέρησε τη συμμετοχή του στο ματς της πρεμιέρας με τον Αστέρα, ο Μπαρτ Σένκεφελντ, "μπήκε" σε φουλ ρυθμούς το πρωί της Τετάρτης (16/9) στην προπόνηση του Παναθηναϊκού.

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ, που αποκόμισε ένα μεγάλο αιμάτωμα μετά από άτσαλη πτώση του ύστερα από εναέρια διεκδίκηση την περασμένη εβδομάδα, έβγαλε όλο το πρόγραμμα χωρίς την παραμικρή ενόχληση κι ο Ντάνι Πογιάτος περιμένει να τον δει σε... δράση στο σαββατιάτικο (19/9) φιλικό του Παναθηναϊκού με τον Λεβαδειακό στο "Ελ Πάσο".

Στόχος είναι να αρχίσει να παίρνει ρυθμό στα πόδια του, ενόψει του αγώνα με την ΑΕΛ στις 28 Σεπτεμβρίου στο "Αλκαζάρ".

Η έτερη "ευχάριστη" είδηση στην προπόνηση της Τετάρτης ήταν παρουσία του Ηλία Χατζηθεοδωρίδη, ο οποίος βγήκε για τρέξιμο στο γήπεδο για πρώτη φορά μετά από επτά εβδομάδες και την επέμβαση αποκατάστασης της ζημιάς στην αριστερή ποδοκνημική που έκανε στις 21 Ιουλίου.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας, πάσες και τελειώματα και στο φινάλε παιχνίδι τριών ομάδων.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Βιγιαφάνιες (ανεβάζει "στροφές"), Ιωαννίδης, ενώ οι Καρλίτος και Βέλεθ ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης. Ο Εμμανουηλίδης έκανε θεραπεία μετά το διάστρεμμα που υπέστη την παραμονή του αγώνα με τον Αστέρα και δεν θα είναι διαθέσιμος στο φιλικό του Σαββάτου με τον Λεβαδειακό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

"Ο Παναθηναϊκός θέλει τον Ιβάν Ρόσι"
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ