ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Νέες διαβεβαιώσεις Πιεμπονγκσάντ στον Αλαφούζο

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΩΝΗ ΜΕ ΠΑΙΡΟΤΖ ΠΙΕΓΚΜΠΟΝΣΑΝΤ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΩΝΗ ΜΕ ΠΑΙΡΟΤΖ ΠΙΕΓΚΜΠΟΝΣΑΝΤ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιάννης Αλαφούζος μίλησε εκ νέου με τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ για τις τελευταίες εξελίξεις και για την καθυστέρηση στην εισροή χρημάτων στα ταμεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Τα μετοχικά ποσοστά μεταβάλλονται, οι όροι αλλάζουν, αλλά το χρήμα δεν φαίνεται... στον Παναθηναϊκό. Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει φανεί ευέλικτος στις διαπραγματεύσεις του με τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ, με τελευταία ενέργεια του την ανακατάταξη των ποσοστών που διαθέτει στην ΠΑΕ.

Όμως, δεν έχει λειτουργήσει ανάλογα ο Πιεμπονγκσάντ. Ο Ταϊλανδός έχει φανεί ασυνεπής σε όσα έχει συμφωνήσει με τον Αλαφούζο, παρότι κάθε φορά τον διαβεβαιώνει ότι θα τηρήσει τα συμφωνηθέντα. Όπως έπραξε και στη επικοινωνία που είχαν οι δύο άνδρες αυτή την εβδομάδα...

Ο Αλαφούζος ενημέρωσε τον Πιεμπονγκσάντ για τις εξελίξεις με την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και για το επικείμενο κλείσιμο του ισολογισμού της προηγούμενης σεζόν. Φυσικά, το μείζον ζήτημα αφορά τα λεφτά... Ο Πιεμπονγκσάντ είχε δεσμευτεί να καταβάλλει για αρχή 1 εκατομμύριο ευρώ μέσω εμβάσματος, αλλά δεν το έχει κάνει. Ο Ταϊλανδός ανέφερε στον Αλαφούζο ότι έχουν καθυστερήσει οι τραπεζικές συναλλαγές και σύντομα το ποσό θα μπει στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο Αλαφούζος δεν έχει άλλη επιλογή από την αναμονή, αλλά είναι σαφές ότι η υπομονή του εξαντλείται. Τη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου, η τρέχουσα Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου θα ανοίξει για όλους, αφού λήγει το δικαίωμα προτίμησης των παλιών μετόχων. Οπότε, ο Πιεμπονγκσάντ θα έχει και τυπικά τη δυνατότητα να πάρει μέρος...

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ